Libnet.ro
UNICEF

17:45

Primele imagini din celulele in care sunt inchisi cei sapte violatori din Vaslui

Antena3 Antena3,
Primele imagini din celulele in care sunt inchisi cei sapte violatori din Vaslui

Cei sapte violatori inchisi deja de patru zile in Penitenciarul Vaslui se bcura de conditii mai mult decat decente. ro va prezinta camerele in care sunt cazati indivizii care au ingrozit Romania, scrie cancan. ro. continuă pe Antena3

Primele imagini de la a doua petrecere de nunta a Laurei Cosoi: Am petrecut pana dimineata si nu m-am lasat furata

Actrita Laura Cosoi 33 de ani) si omul de afaceri Cosmin Curticapean 38 de ani), care s-au casatorit pe 7 august, au avut cea de-a doua petrecere de nunta la Targu Mures, locul natal al mirelui. Vedeta a vorbit despre eveniment si a publicat o serie de imagini pe blogul personal.

Semimaratonul Companiilor 2015: care sunt probele si cat costa inscrierea

Reprezentanti ai companilor, dar si persoane fizice si copii sunt asteptati sa se inscrie la Semimaratonul Companiilor, competitie organizata de Federatia Romana de Sport Corporatist, pe 5 septembrie in padurea Baneasa de langa Capitala. Taxa de.

Care sunt strategiile eficiente de atragere a clientilor

Mirela Popa: Am vazut ca foarte multe companii folosesc preturi care se termina in cifra 9; de exemplu, 19 lei in loc de 20 de lei. Este o strategie eficienta? .

Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene UE), multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. Adevarul va.

Compania a recrutat 80% din personalul care va activa la noua fabrica din Turceni

Siniat Romania, producator si furnizor global de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca in luna octombrie a acestui an va deschide o fabrica producatoare de placi din gips-carton, in Turceni.

Floarea din fereastra care lupta contra cancerului

Cea mai frumoasa planta de fereastra contine flavonoide, substante folositoare in prevenirea si tratamentul cancerului, datorita proprietatilor antioxidante puternice, scrie adevarul. ro. Iata cateva din.

Orasul din Romania care bea constient apa otravita

Ultimele masuratori efectuate de Directia de Sanatate Publica Salaj asupra calitatii apei care curge la cismelele din municipiul Zalau au confirmat perpetuarea problemei semnalate de ani buni la aceste.

Mama din Botosani care isi prostitua fiica de 8 ani a fost pusa in libertate

Mama care si-a prostituat fiica de opt ani a fost pusa, luni, in libertate, in baza unei decizii a magistratilor Tribunalului Botosani. Judecatorii au dispus, in sedinta de luni, inlocuirea masurii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )