Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele imagini din colectia Moschino pentru HM! Piele, lanturi si detalii aurii!

ADPM ADPM,
Primele imagini din colectia Moschino pentru HM! Piele, lanturi si detalii aurii!

Colectia Moschino pentru H&M se anunta a fi una spectaculoasa, iar primele imagini au fost deja facute publice. Una dintre ele o infatiseaza pe Gigi Hadid, iar alta are in prim plan mai multe modele de renume fotografiate de celebrul Steven Meisel. continuă pe ADPM

Primarul de la Sectorul 5 a mai dat inca 200.000 de euro din bani publici pentru a fi laudat public: Zilele Recoltei cu Clejanii si standuri de chiloti din China (FOTO, VIDEO)

In ciuda faptului ca este la carma celui mai sarac sector al Capitalei, primarul Daniel Florea s-a specializat in organizarea de tot felul de festivaluri care nu au alt scop decat de a chelui sume uriase din.

RIUF 2018 Oferta all inclusive a unei universitati din Arabia Saudita pentru studentii romni. Cautam oameni foarte ambitiosi, care sa fie deschisi sa traiasca ntr-un alt mediu

Peste 120 de universitati din toata lumea cauta studenti din Romania in cadrul RIUF - Romanian International University Fair, targul universitatilor straine care se desfasoara intre 6 si 7 octombrie la Sala Palatului din Capitala.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )