Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primele imagini din momentul in care furgoneta a intrat in multime pe Las Ramblas, in Barcelona(VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini din momentul in care furgoneta a intrat in multime pe Las Ramblas, in Barcelona(VIDEO)

Au aparut primele imagini din momentul in care furgoneta a intrat in multime joi pe bulevardul Las ramblas din Barcelona. Momentele dramatice au fost suprinse de camerele de supraveghere dintr-un. continuă pe B1

Primele imagini din momentul in care furgoneta a intrat in multime pe La Rambla, in Barcelona(VIDEO)

Au aparut primele imagini din momentul in care furgoneta a intrat in multime joi pe bulevardul Las ramblas din Barcelona. Momentele dramatice au fost suprinse de camerele de supraveghere dintr-un.

Momentul in care furgoneta a intrat in multime la Barcelona - VIDEO

Numarul persoanelor ranite in urma atacurilor teroriste care au avut loc in orasele Barcelona si Cambrils a ajuns la 130, au anuntat vineri serviciile spaniole de urgenta, relateaza site-ul agentiei .

Cine este barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona (FOTO)

Barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona ar fi fost identificat. Potrivit El Pais, acesta se numeste Driss Oukabir si ar fi inchiriat autovehiculul.

Soferul dubei care a intrat in multime in Barcelona este unul dintre cei impuscati de politie in Cambrils

Soferul dubei care a intrat joi in multimea de pe Las Ramblas, in Barcelona si a ucis 13 persoane este unul dintre cei cinci indivizi ucisi de politie cateva ore mai tarziu in statiunea.

Soferul dubei care a intrat in multime in Barcelona este unul dintre cei impuscati de politie in Cambrils (presa spaniola)

Soferul dubei care a intrat joi in multimea de pe Las Ramblas, in Barcelona, ucigand 13 persoane si ranind multe alte zeci, este unul dintre cei cinci indivizi ucisi de politie cateva ore mai tarziu in statiunea catalana Cambrils, scriu vineri ziarele spaniole El Pais si El Periodico, potrivit Reuters.

PRIMELE IMAGINI cu imobilul in care a locuieste Puiu Popoviciu la LONDRA - Este intr-o zona exclusivista

Primele imagini exclusive cu imobilul in care a locuieste Puiu Popoviciu au fost prezentate marti, la Antena 3. Cladirea se afla la doar 100 de metri de ambasada SUA din Londra, intr-o zona.

EXCLUSIV. Primele imagini cu imobilul in care locuieste Puiu Popoviciu

Primele imagini exclusive cu imobilul in care a locuieste Puiu Popoviciu au fost prezentate marti, la Antena 3. Cladirea se afla la doar 100 de metri de ambasada SUA din Londra, intr-o zona.

Primele imagini cu Puiu Popoviciu la Londra

Antena 3 a surprins primele imagini cu Puiu Popoviciu la Londra. Jurnalista Sabina Iosub a reusit sa-i smulga si o marturisire. intrebat daca va ramane in Marea Britanie, omul de afaceri a.

VIDEO. Primele imagini cu furgoneta spulberand oamenii pe La Rampla, in Barcelona

Publicatia El Pais a publicat prima inregistrare cu furgoneta spulberand oamenii pe La Rampla, in Barcelona.

VIDEO. Primele imagini cu furgoneta intrand in oameni, la Barcelona

Cel putin o persoana a murit, iar 20 au fost ranite, in atacul terorist din Barcelona, de joi dupa-amiaza, scrie El Pais.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )