Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primele imagini din momentul in care Leo de la Strehaia a fost saltat de politisti(VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini din momentul in care Leo de la Strehaia a fost saltat de politisti(VIDEO)

Au aparut primele imagini din momentul in care Leo de la Strehaia a fost saltat de politisti si condus la sectie. Mascati au intrat in forta in locuinta lui Leo, unde au cautat matrita statuetei. continuă pe B1

PRIMELE IMAGINI cu ATACUL ARMAT de la Craiova. Autorul jafului a fost prins (VIDEO)

Autorul jafului armat de la o casa de pariuri din Craiova a fost prins, informeaza B1 TV. Barbatul a amenintat o angajata cu un pistol si a reusit sa fuga cu toate incasarile, aproximativ 7. 000 de lei.

Prima localitate din Salaj care semneaza DECLARATIA DE UNIRE cu Republica Moldova

Badacinul, satul natal al lui Iuliu Maniu, este printre primele localitati din Romania si prima din Salaj care voteaza Declaratia de Unire cu Republica Moldova, la propunerea avocatului Vasile Gil din Baroul.

INCENDIAR! PRIMELE IMAGINI cu Udrea si Bica, in Costa Rica (FOTO)

Imagini incredibile au fost distribuite pe retelele de socializare, in care apar in premiera infatisate Elena Udrea si Alina Bica, aflate in Costa Rica. Nuti, spaima Plescoilor, e la fel de.

Volkswagen a publicat astazi primele imagini cu interiorul noului Touareg. Ce ascunde SUV-ul german in spatele portierelor inchise

Volkswagen continua campania de teasing a noului Touareg, cea de-a treia generatie a SUV-ului german invitandu-ne astazi sa ii privim interior. Doar din anumite unghiuri, ce este drept.

Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize realizata de The Economist.

The Economist: Puterea nu este intotdeauna la cine te astepti in Europa. Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize The Economist. Jurnalistii americani se tem ca scenariul s-ar putea repeta si in Italia, unde sunt programate duminica alegeri parlamentare, iar favorita este coalitia de dreapta a lui Silvio Berlusconi, care, ca si Liviu Dragnea, are o condamnare definitiva si nu poate fi premier.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )