Libnet.ro
UNICEF

22:45

Primele imagini din trenul care face legatura intre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Antena3 Antena3,
Primele imagini din trenul care face legatura intre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Antena 3 a difuzat imagini din trenul care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Lucrarile la cea mai noua ruta feroviara sunt aproape gata. continuă pe Antena3

Primele imagini din trenul care leaga Gara de Nord de Aeroportul Otopeni

Antena 3 a difuzat imagini din trenul care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Lucrarile la cea mai noua ruta feroviara sunt aproape gata.

Cum arata masinile Dacia Duster pentru Politia Romana. Primele imagini

Au venit noile masini Dacia Duster pentru Politia Romana! Iata primele imagini cu automobilele! Care sunt dotarile si ce parere au romanii despre achizitiile Politiei Romane? Noile Dacia Duster pentru Politia Romana. Cum arata vehiculele? Politistii se vor putea bucura acum de noi vehicule pentru patrule. Noile Dacia Duster au ajuns deja in posesia oamenilor .

Noua boala care face ravagii in China. Cercetatorii sunt in soc

In China, cateva mii de persoane au contactat o noua boala bacteriana. Boala este raspandita, in special de animalele care poarta bacteria in organism. Pana in momentul de fata, nu au fost raportate decese. Cercetatorii sunt socati de noua boala din China Cateva mii de persoane din nord-vestul Chinei au fost depistate pozitiv cu o .

Cladirile istorice din Romania care au fost scoase la vanzare. Costa 5 milioane de euro

Romania Sothebys International Realty a scos la vanzare trei cladiri istorice din Cluj-Napoca, respectiv Oradea si Timisoara, ce duc in spte istoria a secole de existenta si construite pe actualul teritoriu al Romaniei inca din perioada de dinainte de Primul Razboi Mondial, valorand cinci milioane de euro. Poarta Vieneza din Cluj-Napoca Aceasta cetatuie din Cluj .

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Condimentul din bucatarie care iti provoaca foame, tot timpul. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Un anumit condiment cu care cei mai multi exagereaza in preparate nu ti aduce deloc beneficii. Ce greseala majora fac gospodinele de dragul placerilor si obiceiurilor celor dragi? Acestea prepara mancarurile la comanda membrilor familiei, dar trebuie sa foloseasca diferit un ingredient. Ingredientul din bucatarie care iti provoaca mereu foame. Gospodinele trebuie sa renunte la .

STB pune in circulatie o noua linie de autobuz, pentru locuitorii cartierului Henri Coanda din Capitala

Societatea de Transport Bucuresti a infiintat o noua linie de autobuz, care face legatura intre cartierul Henri Coanda si Piata Presei. Autobuzele de pe linia 231 vor circula la fiecare 20 de minute in orele de varf si la intervale de o jumatate de ora, in rest.

Podul Ciurel a fost inaugurat sambata dimineata. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea: Este cea mai mare lucrare de infrastructura din tara (VIDEO)

Podul Ciurel, cel care face legatura intre Soseaua Virtutii si Splaiul Independentei,a fost inaugurat sambata dimineata. Vestea ca bucurestenii pot circula pe Ciurela fost data chiar de catre.

Trezoreria SUA a sanctionat persoane din Iran care au efectuat atacuri cibernetice de amploare la nivel global

Departamentul Trezoreriei Statelor Unite a impus joi sanctiuni grupului de hacking Advanced Persistent Threat 39 APT39), unor 45 de persoane asociate acestuia si unei companii paravan din Iran. Guvernul Iranului, aflat in spatele companiei paravan Rana Intelligence Computing Company Rana), a desfasurat pe parcursul anilor o campanie malware care avut ca tinta dizidenti iranieni, jurnalisti si companii internationale din sectorul calatoriilor, potrivit unui comunicat al institutiei americane, conform news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )