Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primele imagini cu fostul ministru Daniel Chitoiu, dupa accident

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu fostul ministru Daniel Chitoiu, dupa accident

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini cu accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu. continuă pe Antena3

UPDATE Arges: Fostul ministru Daniel Chitoiu, implicat intr-un accident rutier soldat cu doi morti

Secretarul general al ALDE, fostul ministru Daniel Chitoiu, a fost implicat in accidentul produs joi pe DN7, Pitesti-Ramnicu Valcea, in zona localitatii Zamfiresti, judetul Arges, transmite Mediafax. Doua persoane au murit in urma impactului. 14 inca o persoana a murit in accident. Femeia de 73 de ani se afla in masina condusa pe barbatul de 82 de ani si a murit la spital.

Fostul ministru Daniel Chitoiu, implicat intr-un accident grav pe DN7: Doua persoane, sot si sotie, au decedat

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei si actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, intr-un accident mortal pe DN7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea pe raza localitatii Zamfiresti. Soferul autoturismului care a patruns pe sensul opus a decedat la scurt timp. De asemenea, medicii spitalului de urgenta Pitesti au confirmat si decesul sotiei soferului.

Fostul ministru Daniel Chitoiu, implicat intr-un accident grav pe DN7: O persoana a decedat

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei si actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, intr-un accident mortal pe DN7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea pe raza localitatii Zamfiresti. Soferul autoturismului care a patruns pe sensul opus a decedat la scurt timp.

Noi detalii despre accidentul mortal din Arges, in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu. Dezvaluiri socante facute de martori

Noi informatii despre accidentul dramatic in care a fost implicat Daniel Chitoiu, fostul ministru al Economiei si actualul secretar general al ALDE, in care au murit doua persoane.

Fostul minstru Daniel Chitoiu, adus la Spitalul Floreasca din Capitala pentru investigatii suplimentare, dupa accidentul din Arges

Fostul ministru al Economiei si actualul secretar general al ALDE, Daniel Chitoiu, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitala pentru investigatii suplimentare, dupa ce acest a fost implicat intr-un accident rutier mortal in judetul Arges.

VIDEO Fost ministru implicat intr-un accident mortal in Arges. Masina condusa de Daniel Chitoiu a fost lovita violent de un autoturism intrat pe contrasens

Un accident de circulatie grav a avut loc in dimineata zilei de joi, 26 decembrie, pe raza localitatii argesene Zamfiresti. Fostul ministru Daniel Chitoiu se afla la volanul uneia dintre masinile implicate.

Noi imagini de la accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu: Un martor sustine ca masina fostului ministru a fost cea care a intrat pe contrasens(VIDEO)

Apar noi imagini de la accidentul soldat cu doi morti, in care a fost implicat fostul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu, in judetul Arges. in imaginile transmise de un cititor jurnalistilor de la G4m.

Elena Udrea, aparitie surprinzatoare in ziua de Craciun. Ce a mesaj a transmis fostul ministru al Turismului - FOTO

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a publicat pe Facebook o noua fotografie cu partenerul si fetita sa, alaturi de urarea Craciun fericit impreuna cu cei pe care ii iubiti!.

Marius Budai, fostul ministru al Muncii: Primul amendament pe care vrem sa-l depunem e referitor la majorarea pensiei minime

PSD depune amendamente la proiectul de buget pentru majorarea indemnizatiei sociale pentru pensionari si pentru cresterea salariilor profesorilor conform graficului anuntat, a declarat fostul ministru al Muncii, Marius Budai, intr-o interventie la Antena 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )