Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi imagini de la accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu: Un martor sustine ca masina fostului ministru a fost cea care a intrat pe contrasens(VIDEO)

B1 B1,
Noi imagini de la accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu: Un martor sustine ca masina fostului ministru a fost cea care a intrat pe contrasens(VIDEO)

Apar noi imagini de la accidentul soldat cu doi morti, in care a fost implicat fostul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu, in judetul Arges. in imaginile transmise de un cititor jurnalistilor de la G4m. continuă pe B1

Noi detalii despre accidentul mortal din Arges, in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu. Dezvaluiri socante facute de martori

Noi informatii despre accidentul dramatic in care a fost implicat Daniel Chitoiu, fostul ministru al Economiei si actualul secretar general al ALDE, in care au murit doua persoane.

Primele imagini cu fostul ministru Daniel Chitoiu, dupa accident

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini cu accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu.

Fostul minstru Daniel Chitoiu, adus la Spitalul Floreasca din Capitala pentru investigatii suplimentare, dupa accidentul din Arges

Fostul ministru al Economiei si actualul secretar general al ALDE, Daniel Chitoiu, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitala pentru investigatii suplimentare, dupa ce acest a fost implicat intr-un accident rutier mortal in judetul Arges.

UPDATE Arges: Fostul ministru Daniel Chitoiu, implicat intr-un accident rutier soldat cu doi morti

Secretarul general al ALDE, fostul ministru Daniel Chitoiu, a fost implicat in accidentul produs joi pe DN7, Pitesti-Ramnicu Valcea, in zona localitatii Zamfiresti, judetul Arges, transmite Mediafax. Doua persoane au murit in urma impactului. 14 inca o persoana a murit in accident. Femeia de 73 de ani se afla in masina condusa pe barbatul de 82 de ani si a murit la spital.

Fostul ministru Daniel Chitoiu, implicat intr-un accident grav pe DN7: Doua persoane, sot si sotie, au decedat

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei si actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, intr-un accident mortal pe DN7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea pe raza localitatii Zamfiresti. Soferul autoturismului care a patruns pe sensul opus a decedat la scurt timp. De asemenea, medicii spitalului de urgenta Pitesti au confirmat si decesul sotiei soferului.

Fostul ministru Daniel Chitoiu, implicat intr-un accident grav pe DN7: O persoana a decedat

Daniel Chitoiu, fost ministru al Economiei si actual secretar general ALDE, a fost implicat, joi, intr-un accident mortal pe DN7 intre Pitesti si Ramnicu Valcea pe raza localitatii Zamfiresti. Soferul autoturismului care a patruns pe sensul opus a decedat la scurt timp.

VIDEO Fost ministru implicat intr-un accident mortal in Arges. Masina condusa de Daniel Chitoiu a fost lovita violent de un autoturism intrat pe contrasens

Un accident de circulatie grav a avut loc in dimineata zilei de joi, 26 decembrie, pe raza localitatii argesene Zamfiresti. Fostul ministru Daniel Chitoiu se afla la volanul uneia dintre masinile implicate.

Noi imagini de la macelul din Piata Constitutiei. Detaliile care schimba tot

Antena 3 a prezentat noi imagini de la crima comisa in Piata Constitutiei, in luna septembrie. Sunt 11 persoane arestate si patru sub control judiciar, asta se arata in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Anunt de ultima ora facut de MAI: 44 de accidente, 19 morti, 33 de raniti grav in ultimele 48 de ore

Mesaj de ultima ora transmis de ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa accidentul mortal in care a fost implicat Daniel Chitoiu.

Prizonier in puscariile lui Putin: Am fost implicat in activitati subversive si lupta de gherila (universul.net)

Trecere ilegala a frontierei, detinere ilegala de munitie si terorism impotriva Federatiei Ruse sunt cele trei capete de acuzare pentru care un fost miner din regiunea Luhansk a fost conadmnat la 12 ani de inchisoare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )