Libnet.ro
UNICEF

21:45

Primele imagini cu microbuzul din Ialomita, inainte de carnagiul in care si-au pierdut viata zece oameni

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu microbuzul din Ialomita, inainte de carnagiul in care si-au pierdut viata zece oameni

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini cu microbuzul de 16pasageri, plus soferul, din Ialomita, inainte de carnagiu. Filmarea a fost preluata de la camerele de supraveghere din. continuă pe Antena3

Imagini cu victimele accidentului din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident

Imagini cu victimele accidentului din zona localitatii Sfantu Gheorghe, Ialomita, si microbuzul, cu putin timp inainte de accident. Imagini cu victimele accidentului de sambata dimineata din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident Un accident grav de circulatie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni, s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Ce a facut soferul TIR-ului cu doar cateva minute inainte de cumplita tragedie din Ialomita

Apar noi informatii cu privire la carnagiul din Ialomita. Soferul TIR-ului trebuia sa ajunga in Ciulnita. Acesta transporta pene de pasare si plecase vineri la ora 16:00 din Targu-Jiu. Potrivit.

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita, produs sambata dimineata. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat. Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un .

Marturii cumplite despre carnagiul din Ialomita. Sotul uneia dintre victime, in pijamale la locul tragediei: Cand am ajuns acolo curgeau salvarile, nu m-au lasat sa intru. Le-am spus ca sotia mea e acolo!

Rudele victimelor din Ialomita au inceput sa vina la locul tragediei. Sunt marturii teribilie de la locul faptei. Un barbat a venit in pijama spunand ca abia isi dusese sotia la microbuz pentru a se duce la.

Primele imagini de la accidentul devastator din Ialomita unde au murit zece persoane si opt sunt grav ranite. Doi dintre raniti sunt operati in regim de urgenta

Un grav accident de circulatie s-a produs in Ialomita, sambata dimineata. Zece oameni au murit dupa ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR, in satul Sfantul Gheorghe din Ialomita si alte opt au.

Opt femei si-au pierdut viata in microbuzul mortii din Ialomita. Majoritatea erau mame, cu varste cuprinse intre 22 si 58 de ani. Astazi, ele nu vor mai ajunge acasa

Au aparut noi detalii cu privire la victimele din microbuzul mortii din Ialomita. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de Antena 3, au murit opt femei cuvarste cuprinse intre 22 si 58 de.

Primele imagini de la accidentul devastator din Ialomitia unde au murit zece persoane si opt sunt grav ranite. Doi dintre raniti sunt operati in regim de urgenta

Un grav accident de circulatie s-a produs in Ialomita, sambata dimineata. Zece oameni au murit dupa ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR, in satul Sfantul Gheorghe din Ialomita si alte opt au.

Accidentul din Ialomita: Pasagerii din microbuz erau angajati Mega Image. Mesajul companiei

Aproape toate persoanele ranite sau decedate in microbuzul lovit sambata dimineata de un TIR pe o sosea din Ialomita erau angajati ai lantului de magazine Mega Image, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a companiei.

Cu cativa kilometri inainte de locul accidentului din Ialomita, soferul TIR-ului oprise. Ce a facut

Cu cativa kilometri inainte de locul accidentului din Ialomita, soferul TIR-ului care a intrat pe contrasens intr-un microbuz de transport pasageri oprise. Ce a facut? Soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita oprise cu cativa kilometri inainte de locul tragediei Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN .

Cum arata camera mortii. Primele imagini din interiorul centralei nucleare de la Cernobil, dupa dezastrul din 1986

Au fost publicate primele imagini din interiorul centralei nucleare de la Cernobil, dupa dezastrul din 1986. O echipa de 15 jurnalisti a reusit sa intre in camera de control distrusa de accidentul nuclear si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )