Libnet.ro
UNICEF

10:01

Marturii cumplite despre carnagiul din Ialomita. Sotul uneia dintre victime, in pijamale la locul tragediei: Cand am ajuns acolo curgeau salvarile, nu m-au lasat sa intru. Le-am spus ca sotia mea e acolo!

Antena3 Antena3,
Marturii cumplite despre carnagiul din Ialomita. Sotul uneia dintre victime, in pijamale la locul tragediei: Cand am ajuns acolo curgeau salvarile, nu m-au lasat sa intru. Le-am spus ca sotia mea e acolo!

Rudele victimelor din Ialomita au inceput sa vina la locul tragediei. Sunt marturii teribilie de la locul faptei. Un barbat a venit in pijama spunand ca abia isi dusese sotia la microbuz pentru a se duce la. continuă pe Antena3

Titi Aur, despre carnagiul din Ialomita: Soferii nu constientizeaza pericolul de pe sosele. Daca nu porti centura de siguranta, poti avea leziuni fatale si la 30 de kilometri la ora

Titi Aur a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre tragedia petrecuta in Ialomita, unde mai multe persoane au murit si altele au fost ranite. Acesta sustine ca soferilor le lipseste constientizarea si.

Marturii sfasietoare de la locul accidentului din Ialomita. Sotul unei victime, in pijamale la locul tragediei

Marturii sfasietoare de la locul accidentului din Ialomita, produs sambata dimineata. Sotul unei victime, in pijamale la locul tragediei. Marturii sfasietoare de la locul accidentului din Ialomita Un accident grav s-a produs sambata dimineata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un microbuz si .

Mega Image, mesaj dupa carnagiul din Ialomita. Pasagerii microbuzului erau angajati ai companiei: Vom sprijini familiile

Mega Image a transmis un mesaj la scurt timp dupa carnagiul din Ialomitia. Compania sustine ca va fi alaturi de familiile indurerate si ii va spriini in toate demersurile necesare. Anuntam cu regret.

Tanara de 19 ani ranita in carnagiul din Ialomita a fost transferata de la Slobozia la Bucuresti. Fata e intubata si stabila

Tanara de 19 ani ranita sambata dimineata in accidentul rutier care a avut loc in judetul Ialomita a fost transferata de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala. Potrivit informatiilor.

Iohannis despre tragedia din Ialomita: Nepasarea criminala a PSD costa vieti de romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata condoleante familiilor victimelor accidentului rutier care a avut loc in judetul Ialomita, precizand ca l-a intristat foarte mult, si a subliniat ca lipsa de in.

Acesta este motivul pentru care carnagiul din Ialomita, unde au murit mai multi oameni, s-a petrecut

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de.

Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Lipsa de infrastructura ucide, asa cum si coruptia ucide

Lipsa de infrastructura ucide, precum si coruptia ucide, a declarat sambata, la Iasi, presedintele K.

Ce a facut soferul TIR-ului cu doar cateva minute inainte de cumplita tragedie din Ialomita

Apar noi informatii cu privire la carnagiul din Ialomita. Soferul TIR-ului trebuia sa ajunga in Ciulnita. Acesta transporta pene de pasare si plecase vineri la ora 16:00 din Targu-Jiu. Potrivit.

Primele imagini cu microbuzul din Ialomita, inainte de carnagiul in care si-au pierdut viata zece oameni

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini cu microbuzul de 16pasageri, plus soferul, din Ialomita, inainte de carnagiu. Filmarea a fost preluata de la camerele de supraveghere din.

Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Sa intelegem ca lipsa de infrastructura ucide la fel cum si coruptia ucide

Presedintele Klaus Iohannis s-a referit sambata, la reuniunea PNL de la Iasi, in contextul discutiilor despre Autostrada Moldovei, la accidentul din Ialomita. soldat cu moartea a zece persoane, el afirmand ca lipsa de infrastructura ucide la fel cum si coruptia ucide si ca aceasta nepasare criminala a PSD-istilor costa vieti, costa vieti de roman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )