Libnet.ro
UNICEF

14:30

Primele imagini de la Parchetul General, locul in care s-a sinucis procurorul Ramona Bulcu

Antena3 Antena3,
Primele imagini de la Parchetul General, locul in care s-a sinucis procurorul Ramona Bulcu

Au aparut primele imagini de la locul tragediei de la Parchetul General, unde s-a sinucis procurorul Ramona Bulcu. Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul cinci. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. continuă pe Antena3

Un procuror de la Parchetul General s-a sinucis

Un procuror de la Parchetul General s-a sinucis, astazi, la orele pranzului, la locul de munca.

VIDEO Primele imagini cu unul dintre posibilii autori ai masacrului din Sri Lanka

Au aparut primele imagini cu un posibil atacator sinucigas care ar fi plasat bombe intr-un lacas de cult din Sri Lanka. Un barbat cu un rucsac in spate intra intr-o biserica plina de oameni in timpul slujbei de Paste si dupa cateve minute are loc explozia, potrivit oficialilor bisericii. Politia din Sri Lanka a declarat ca nu va comenta videoclipul pana la incheierea investigatiei.

Primele imagini cu Kim Jong-un in Rusia: cum a fost primit liderul nord-coreean

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a sosit in Rusia pentru a se intalni cu omologul sau, presedintele Vladimir Putin. Liderul de la Phenian a sosit la bordul trenului sau blindat, cu care se deplaseaza de fiecare data intr-o vizita oficiala. Kin Jong-un a ajuns in Rusia, miercuri, pentru a participa la un summit cu omologul sau [] .

Imagini cu momentul in care autorul unuia dintre atacurile din Sri Lanka intra intr-o biserica (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu unul dintre cei care au detonat bombe in Sri Lanka. Acesta a fost susprins in momentul in care intra in biserica cu un rucsac urias in spate. Politia a arestat 40 de.

Jurnalista Adina Anghelescu, despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General: O femeie extraordinar de blanda, de empatica

Adina Anghelescu a dezvaluit la Antena 3 ca a cunoscut-o pe Ramona Bulcu, procuroarea care s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul cinci al Parchetului General. imi vine foarte greu sa vorbesc pentru ca.

Jurnalista Adina Anghelescu, dezvaluiri despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General

Adina Anghelescu a dezvaluit la Antena 3 ca a cunoscut-o pe Ramona Bulcu, procuroarea care s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul cinci al Parchetului General. imi vine foarte greu sa vorbesc pentru ca.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis la Parchetul General. Precizari importante facute de serviciul de Ambulanta

Procurorul Ramona Bulcu, fost sef al Biroului de Presa al Parchetului General, s-a sinucis vineri, aruncandu-se de la etajul cinci al institutiei. La ora 11. 33 s-a primit o solicitare la dispeceratul 112. in.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis dupa ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General. Femeia ar fi fugit din spital

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Ramona Bulcu ar fi intrat in depresie in ultima perioada si ar fi avut si probleme de sanatate. Aceasta.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis dupa ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General

O persoana s-a aruncat vineri de la etajul 3 al Parchetului General. Vom reveni cu amanunte.

TRAGEDIE in Vinerea Mare: Un procuror de la Parchetul General S-A SINUCIS (VIDEO)

Procurorul Ramona Bulcu, fost purtatorul de cuvant al Parchetului General, s-a aruncat vineri de la etajul 5 al institutiei. Bulcu ar fi suferit de o boala grava si ar fi intrat in depresie. Decesul a fost decl.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )