Libnet.ro
UNICEF

23:45

Jurnalista Adina Anghelescu, dezvaluiri despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Jurnalista Adina Anghelescu, dezvaluiri despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General

Adina Anghelescu a dezvaluit la Antena 3 ca a cunoscut-o pe Ramona Bulcu, procuroarea care s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul cinci al Parchetului General. imi vine foarte greu sa vorbesc pentru ca. continuă pe Antena3

Jurnalista Adina Anghelescu, despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General: O femeie extraordinar de blanda, de empatica

Adina Anghelescu a dezvaluit la Antena 3 ca a cunoscut-o pe Ramona Bulcu, procuroarea care s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul cinci al Parchetului General. imi vine foarte greu sa vorbesc pentru ca.

Ce ii spunea unei prietene in urma cu cateva zile procurorul Ramona Bulcu, cea care s-a sinucis aruncandu-se din cladirea Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri aruncandu-se de la etajul 5 al cladirii Parchetului General. Potrivit unor informatii pe surse, obtinute de Antena 3, Ramona Bulcu avea probleme de sanatate si era in de.

Primele imagini de la Parchetul General, locul in care s-a sinucis procurorul Ramona Bulcu

Au aparut primele imagini de la locul tragediei de la Parchetul General, unde s-a sinucis procurorul Ramona Bulcu. Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul cinci. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis dupa ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General. Femeia ar fi fugit din spital

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Ramona Bulcu ar fi intrat in depresie in ultima perioada si ar fi avut si probleme de sanatate. Aceasta.

Procurorul Ramona Bulcu, care s-a sinucis vineri, implicata in dosarul Kovesi-Ghita

Procurorul Ramona Bulcu, 53 de ani, care s-a sinucis vineri, a fost sefa biroului de presa a Parchetului General in perioada in care, printr-un comunicat de presa, PG nega acuzatiile lui Sebastian Ghita cu privire la extradarea fugarului Nicolae Popa. Comunicatul a intrat in atentia Sectiei speciale, in dosarul deschis impotriva lui Kovesi, si a anuntat cercetarea in rem in aceasta speta.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis la Parchetul General. Precizari importante facute de serviciul de Ambulanta

Procurorul Ramona Bulcu, fost sef al Biroului de Presa al Parchetului General, s-a sinucis vineri, aruncandu-se de la etajul cinci al institutiei. La ora 11. 33 s-a primit o solicitare la dispeceratul 112. in.

Mesajul Consiliului Superior al Magistraturii, dupa ce procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis

Consiliul Superior al Magistraturii transmite un mesaj de condoleante dupa decesul fostului purtator de cuvant al Parchetului General. Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis aruncandu-se de la.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis dupa ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General

O persoana s-a aruncat vineri de la etajul 3 al Parchetului General. Vom reveni cu amanunte.

Dezvaluirile facute de un psihiatru dupa sinuciderea procurorului Ramona Bulcu

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Un cunoscut psihiatru, Gabriel Diaconu, vorbeste despre acest gest radical. Problema este foarte adanca,.

Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis aruncandu-se de la etajul 5 al Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri aruncandu-se de la etajul 5 al cladirii Parchetului General. Ramona Bulcu a fost de-a lungul timpului procuror sef al Biroului de Informare Publica si Relatii cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )