Libnet.ro
UNICEF

08:15

Primele imagini cu ucigasul din Chitila. Barbatul regreta amarnic: imi cer iertare in fata lui Dumnezeu

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu ucigasul din Chitila. Barbatul regreta amarnic: imi cer iertare in fata lui Dumnezeu

Avem primele imagini cu barbatul acuzat ca si-a ucis cu sange rece sotia in Chitila. Individul spune ca ii pare rau si ca isi cere iertare in fata lui Dumnezeu. continuă pe Antena3

Madalina Ghenea a pus GHEARA pe cel mai BOGAT mostenitor din Italia. PRIMELE IMAGINI cu iubi miliardar (FOTO)

Madalina Ghenea a publicat primele imagini cu iubitul ei. Barbatul e fiul celui mai bogat om din Italia, cu o avere de 24,7 miliarde de euro! SOC TOTAL LA PRO TV! CABRAL IBACKA A FACUT ANUNTUL: ADIO,.

Cine este barbatul din Chitila care si-a ucis sotia cu sange rece. Ce au facut cei doi cu putin timp inainte

Crima socanta in Chitila! O tanara mamica a fost injunghiata mortal chiar de cel care i-a jurat credinta in fata Domnului. De ce a recurs barbatul la un asemenea gest si ce au facut cei doi soti inainte de tragedie? Crima Chitila: Un barbat si-a injunghiat sotia cu sange rece Familia unor soti din Chitila .

Caru cu vedete: Antonia, reactie pentru fani dupa ce si-a operat sanii: Sunt fata mare; Madalina Ghenea a publicat primele imagini cu iubitul ei. Barbatul e fiul celui mai bogat om din Italia, cu o avere de 24,7 miliarde de euro

Justin Bieber, dependent de droguri de la 13 ani. Angajatii ii verificau pulsul in timpul noptii. Justin Bieber, idolul a milioane de adolescenti din toata lumea, a facut. Tyra Banks seamana tot mai mult cu Rihanna. Cat de mult si-a modificat chipul. Tyra Banks a reusit sa isi socheze fanii. Actrita este de nerecunoscut dupa o interventie.

EXCLUSIV! Ultimele mesaje ale criminalului din Chitila inainte sa isi ucida sotia cu sange rece: M-am saturat, mi s-a acrit pana peste cap! Nu mai are mult

Crima oribila in Romania, vineri dimineata. Irina Andrei, o tanara mamica din Chitila, a fost ucisa cu salbaticie, de sotul ei, in urma unui atac salbatic. Tanara avea un ordin de protectie impotriva barbatului agresiv, insa a sfarsit sub o ploaie de lovituri de cutit.

IN PRIMELE 11 LUNI DIN 2019: Aproximativ 1,9 milioane sosiri turisti, inregistrate in Capitala

Aproximativ 1,9 milioane sosiri turisti au fost inregistrate in Capitala, in primele 11 luni din 2019, cel mai mare numar fiind consemnat in septembrie, respectiv 196. 410, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

Imagini de la locul crimei din Chitila. Rudele femeii ucise de sot sunt in stare de soc: A omorat-o in fata copiilor!

Acuzatii extrem de grave in cazul femeii ucise de sotul agresiv, vineri dimineata, langa Bucuresti. Rudele tinerei sustin ca anuntat in nenumarate randuri politia ca barbatul este violent si ca se tem ca va comite o tragedie.

Un barbat din Chitila si-a injunghiat mortal sotia, dupa ce a incalcat ordinul de restrictie

Un barbat din localitatea ilfoveana Chitila a incalcat ordinul de protectie emis de instanta de judecata si a mers la domiciliul sotiei, pe care a injunghiat-o mortal, dupa care a incercat sa isi ia viata, scrie Agerpres.

Roman prins cand isi abuza iubita din Italia. Barbatul o obliga sa se prostitueze, desi tanara era insarcinata in patru luni

Situatie revoltatoare in Italia, dupa ce un compatriot a fost prins cand isi abuza iubita. Incidentul a avut loc la periferia Romei. Barbatul de 33 de ani a fost plasat in arest preventiv.

Cadavru gasit intr-o masina lasata intr-o parcare din Capitala. Barbatul care a facut descoperirea socanta a anuntat imediat autoritatile

Un barbat a sunat la Politie si a anuntat ca a gasit un cadavru in masina pe care o lasase intr-o parcare din Sectorul 5 al Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2376 seconds )