Libnet.ro
UNICEF

00:06

Primele imagini video cu momentul accidentului grav produs in judetul Vrancea, in urma caruia doua persoane au decedat si alte 11 au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini video cu momentul accidentului grav produs in judetul Vrancea, in urma caruia doua persoane au decedat si alte 11 au fost ranite (VIDEO)

Primele imagini video cu momentul accidentului grav produs in judetul Vrancea marti dimineata, in urma caruia doua persoane au murit si alte 11 au fost ranite, au ajuns in spatiul public. Se poate vedea mom. continuă pe B1

Cat de sarac a fost Jador. Primele imagini din casa parinteasca (VIDEO)

Jador a publicat primele imagini din casa parinteasca. Cat de amarat a fost? Manelistul a dezvaluit ca parintii lui au avut cancer. Remus Ionut Dumitrescu, alias Jador, a povestit desprea copilaria grea pe.

Primele imagini cu criminalul care a incendiat adolescenta din Mehedinti: Va iubesc, adio!

Antena 3 a prezentat, in exclusivitate, primele imagini cu criminalul in serie care i-a dat foc unei adolescente din Mehedinti.

Augustin Viziru a devenit tatic pentru prima data. Imagini adorabile cu fetita actorului (GALERIE FOTO-VIDEO)

Augustin Viziru a devenit taticul unei fetite superbe si extrem de mandru de minunea din viata lui a publicat si primele imagini cu bebelusul. Micuta a primit numele de Maria Petre-Viziru, este primul copil al ac.

VIDEO Momentul exploziei provocate de Coreea de Nord la granita de sud

Coreea de Nord a aruncat in aer biroul de legatura cu autoritatile de la Seul, aflat in orasul de frontiera Kaesong. BBC News prezinta imaginile care surprind exact momentul exploziei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )