Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primele incidente in cadrul alegerilor prezidentiale: doi soferi care ar fi trebuit sa transporte buletine de vot au fost gasiti beti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primele incidente in cadrul alegerilor prezidentiale: doi soferi care ar fi trebuit sa transporte buletine de vot au fost gasiti beti

In urma testarii conducatorilor auto angrenati in transportul buletinelor de vot au fost depistati doi soferi, care la testarea cu aparatul etilotest au prezentat valori de 0,06 si respectiv 0,17 mgl alcool pur in aerul expirat, spun reprezentantii. continuă pe Wall-Street Ro

Primele incidente la alegerile prezidentiale: Doi soferi care transportau buletine de vot au fost gasiti beti

In urma testarii conducatorilor auto implicati in transportul buletinelor de vot, au fost depistati doi soferi beti. La testarea cu aparatul etilotest acestia au prezentat valori de 0,06 si respectiv 0,17 mgl alcool pur in aerul expirat, spun reprezentantii politiei, citati de Digi24.

Primele incidente legate de alegeri: Doi soferi, care transportau buletine de vot, au fost depistati bauti la volan (VIDEO)

Au avut loc deja primele incidente legate de alegeri! Doi soferi care ar fi trebuit sa transporte buletine de vot au fost gasiti sub influenta bauturilor alcoolice, relateaza B1 TV. Acestia au ramas fara.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Doi soferi care se pregateau sa transporte buletinele de vot in Capitala, prinsi bauti!

Doi soferi care urmau sa transporte buletinele de vot la sectiile din Bucuresti au fost prinsi de politisti, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatii au fost amendati cu 1. 305 lei si au r?.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele estimari ale alegerilor prezidentiale de duminica, la Antena 3

incepe votul pentru alegerile prezidentiale din Romania. Nu in tara, acolo unde sectiile se vor.

Alegeri prezidentiale 2019. Primele incidente. Doi soferi care trebuiau sa transporte buletinele de vot la sectii au fost gasiti bauti

Doi dintre soferii care trebuiau sa transporte buletinele de vot la sectii au fost gasiti cu o alcoolemie ridicata in momentul in care au fost testati, acestia fiind lasati fara carnet de conducere si amendati cu cate 1300 de lei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta pe ore la turul I al alegerilor prezidentiale

Pana la ora 10,00, prezenta la vot pe tara la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014 a fost de 6,55%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). in mediul urban prezenta la urne a.

ANTENA 3 prezinta singurul EXIT-POLL al alegerilor prezidentiale

Rezultatul alegerilor prezidentiale il veti afla primii de la Antena 3.

Scandalos. Se cere anularea alegerilor prezidentiale

Deputatul PSD Catalin Radulescu solicita anularea alegerilor prezidentiale, dupa ce2. 000 de romani au votat deja pentru turul al doilea. Presedintele AEP, Florin.

Norica Nicolai cere BEC sa emita o decizie privind publicarea rezultatelor provizorii ale alegerilor prezidentiale

Copresedintele Aliantei Electorale Un Om Norica Nicolai a cerut, sambata, Biroului Electoral Central BEC) sa emita o decizie privind publicarea si a rezultatelor provizorii ale alegerilor prezidentiale, invocand ca trebuie asigurata aceleasi transparenta si vizibilitate a datelor ca la alegerile europarlamentare.

Poate Dragnea sa voteze la alegerile prezidentiale 2019? Raspunsul care elimina orice dubiu

A mai ramas mai putin de o zi pana la alegerile prezidentiale cand romanii isi vor putea alege, prin vot democratic viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. in acest context se lanseaza intrebarea cine poate vota si daca detinutii, asa cum este si Liviu Dragnea in acest moment, isi mai pot exercita dreptul la vot.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )