Libnet.ro
UNICEF

11:31

Primele incidente legate de alegeri: Doi soferi, care transportau buletine de vot, au fost depistati bauti la volan (VIDEO)

B1 B1,
Primele incidente legate de alegeri: Doi soferi, care transportau buletine de vot, au fost depistati bauti la volan (VIDEO)

Au avut loc deja primele incidente legate de alegeri! Doi soferi care ar fi trebuit sa transporte buletine de vot au fost gasiti sub influenta bauturilor alcoolice, relateaza B1 TV. Acestia au ramas fara. continuă pe B1

Primele incidente la alegerile prezidentiale: Doi soferi care transportau buletine de vot au fost gasiti beti

In urma testarii conducatorilor auto implicati in transportul buletinelor de vot, au fost depistati doi soferi beti. La testarea cu aparatul etilotest acestia au prezentat valori de 0,06 si respectiv 0,17 mgl alcool pur in aerul expirat, spun reprezentantii politiei, citati de Digi24.

Primele incidente in cadrul alegerilor prezidentiale: doi soferi care ar fi trebuit sa transporte buletine de vot au fost gasiti beti

In urma testarii conducatorilor auto angrenati in transportul buletinelor de vot au fost depistati doi soferi, care la testarea cu aparatul etilotest au prezentat valori de 0,06 si respectiv 0,17 mgl alcool pur in aerul expirat, spun reprezentantii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Doi soferi care se pregateau sa transporte buletinele de vot in Capitala, prinsi bauti!

Doi soferi care urmau sa transporte buletinele de vot la sectiile din Bucuresti au fost prinsi de politisti, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatii au fost amendati cu 1. 305 lei si au r?.

Alegeri prezidentiale 2019. Primele incidente. Doi soferi care trebuiau sa transporte buletinele de vot la sectii au fost gasiti bauti

Doi dintre soferii care trebuiau sa transporte buletinele de vot la sectii au fost gasiti cu o alcoolemie ridicata in momentul in care au fost testati, acestia fiind lasati fara carnet de conducere si amendati cu cate 1300 de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )