Libnet.ro
UNICEF

23:30

Primele informatii ale ANCHETEI tragediei din Muntenegru. Motivul pentru care soferul ar fi pierdut controlul volanului

Antena3 Antena3,
Primele informatii ale ANCHETEI tragediei din Muntenegru. Motivul pentru care soferul ar fi pierdut controlul volanului

Primele informatii din ancheta arata ca soferul autocarului a fost, cel mai probabil orbit de lumina soarelui, cand a iesit din tunel, si a pierdut controlul asupra vehiculului, in curba. Anchetatorii au. continuă pe Antena3

Primele rezultate ale anchetei accidentului din Muntenegru. Aparatul care va dezvalui ce viteza avea autocarul in momentul tragediei, gasit de autoritati

Tahograful autocarului implicat in accidentul din Muntenegru a fost gasit. Aparatul este studiat la aceasta ora de procurori. Tahograful va dezvalui cine conducea si ce viteza avea autocarul. Datele.

Accidentul din Muntenegru, primele rezultate ale anchetei: Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, potrivit Mediafax.

Eu nu consider ca am facut un lucru mare, ci un lucru omenesc. Eroii nevazuti ai tragediei din Muntenegru, onorati la Sinteza Zilei

Eroii necunoscuti ai tragediei din Muntenegru sunt prezentati in aceasta seara in emisiunea Sinteza Zilei. Antena 3 onoreaza curajul si demnitatea medicilor, pilotilor si alpinistilor si tuturor.

Ancheta in cazul accidentului din Muntenegru: Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea din tunel

Primele informatii ale anchetei privind accidentul din Muntenegru, in care 18 romani au murit, iar alti 29 au fost raniti, arata ca este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte.

Marturie CUTREMURATOARE. Un supravietuitor al tragediei din Muntenegru: Am inceput sa ...

Florin Dorobat, unul dintre romanii care a supravietuit accidentului din Muntenegru, in care un autocar plin cu turisti s-a prabusit intr-o prapastie, a declarat intr-o interventie telefonica la Pro TV, ca soferul s-a angajat intr-o depasire riscanta, care a dus la caderea de pe pod a autoturismului. Eu ma simt relativ bine, ceilalti sunt mult mai rau. Am lovituri destul de puternice pe corp, dar nu cu efecte majore. Am doar cateva zgarieturi, eu am cazut din autocar in timp ce se .

Romanii au ales ieri Antena 3 pentru a afla cele mai importante informatii despre victimele accidentului din Muntenegru

Romanii au ales ieri Antena 3 pentru a afla cele mai importante informatii despre romanii afectati de tragedia din Muntenegru. Antena 3 s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor informative, la nivelul.

Raed Arafat: A mai fost identificata o victima a tragediei din Muntenegru. Acum mai este doar o victima neidentificata

A mai fost identificata o victima a accidentului de autocar de la Muntenegru, astfel ca in acest moment a mai ramas o singura victima a carei identitate nu se cunoaste, a anuntat, luni, medicul Raed Arafat, la.

Raed Arafat: A mai fost identificata o victima a tragediei din Muntenegru. Mai este un barbat in coma, dar nu avem actele lui

A mai fost identificata o victima a accidentului de autocar de la Muntenegru, astfel ca in acest moment a mai ramas o singura victima a carei identitate nu se cunoaste, a anuntat, luni, medicul Raed Arafat, la.

Un sofer bun este acela care conduce defensiv. Titi Aur, despre cauzele tragediei din Muntenegru

Un sofer bun este acela care conduce defensiv, a afirmat multiplul campion de raliuri, Titi Aur, in editia speciala a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, comentand astfel conditiile in care a avut loc.

IMAGINI EXCLUSIVE de la locul tragediei din Muntenegru. Adrian Ursu: Pentru cei obisnuiti cu Valea Oltului, drumul nu e dificil de parcurs

Jurnalistul Adrian Ursu a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, locul in care 18 romani si-au gasit sfarsitul si alti 29 au fost raniti, intr-un tragic accident in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )