Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ancheta in cazul accidentului din Muntenegru: Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea din tunel

B1 B1,
Ancheta in cazul accidentului din Muntenegru: Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea din tunel

Primele informatii ale anchetei privind accidentul din Muntenegru, in care 18 romani au murit, iar alti 29 au fost raniti, arata ca este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte. continuă pe B1

Parchetul General deschide o ancheta in cazul accidentului din Muntenegru

Parchetul General va face o ancheta in cazul accidentului din Muntenegru, sesizandu-se din oficiu pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al institutiei, Simona Frolu.

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat repede in cazul accidentului din Muntenegru.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, aflat la Podgorita, a declarat, luni seara, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, informeaza Mediafax. Corlatean a fost intrebat, intr-o interventie la Digi Tv, ce raspunde acuzatiilor la adresa vitezei de reactie a autoritatilor romane in cazul accidentului din Muntenegru. In Romania intotdeauna vor exista voci .

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru

Titus Corlatean, minstrul de Externe, a sustinut, ieri, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, conform surselor de presa.

Declaratie cutremuratoare a unei victime a accidentului din Muntenegru: Soferul a depasit, a intrat in balustrada, eu am iesit prin geam

Una dintre victimele accidentului din Muntenegru povesteste, de pe patul de spital, filmul tragediei, asa cum l-a trait de pe locul pe care se afla in autocar. Soferul a vrut sa depaseasca dupa ce a.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. In curs de actualizare.

Parchetul General a deschis un dosar de ucidere din culpa in cazul accidentului din Muntenegru

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie s-a sesizat din oficiu in cazul accidentului din Muntenegru, anuntand ca a fost inregistrat pe rol un proces verbal cu privire la savarsirea infractiunii de.

Parchetul General a deschis un dosar de ucidere din culpa in cazul accidentului din Muntenegru.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie s-a sesizat din oficiu in cazul accidentului din Muntenegru si a anuntat ca a fost inregistrat pe rol un proces verbal cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa in forma calificata, informeaza B1. ro. La data de 24. 2013 a fost inregistrat pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie procesul-verbal de sesizare din oficiu, cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa in forma calificata, .

Autoritatile romane au deschis un dosar penal in cazul accidentului din Muntenegru

Autoritatile romane au deschis, luni dupa-amiaza, un dosar penal in cazul accidentului de autocar din Muntenegru, cand 19 romani au murit si multi altii au fost grav raniti. Anterior acestui anunt,.

REVISTA PRESEI: Cum se catara Corlatean pe tragedia accidentului din Muntenegru.

Ziarul Curentul se deschide astazi cu articolul intitulat Cum se catara Corlatean pe tragedia accidentului din Muntenegru. Jurnalistii sustin ca Ministerul de Externe de la Bucuresti, condus de Titus Corlatean, a actionat prost si cu intarziere in cazul accidentului din Muntenegru, lasand impresia generala de incompetenta, desi, la nivelul institutiei exista oameni care au gestionat numeroase crize externe de-a lungul timpului. Jurnalistii de la cotidianul Adevarul comenteaza astazi .

Un supravietuitor al accidentului din Muntenegru a dezvaluit cum s-a petrecut tragedia

Un supravietuitor al accidentului din Muntenegru, citat de ziarul Ring, sustine ca soferul conducea cu viteza mare si a facut o depasire riscanta. Guvernul a cerut o ancheta la firma de transport care a pus.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )