Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primele joburi ale unora dintre cei mai influenti oameni de pe planeta. E incredibil ce au facut pentru bani in adolescenta Donald Trump sau Obama

Antena3 Antena3,
Primele joburi ale unora dintre cei mai influenti oameni de pe planeta. E incredibil ce au facut pentru bani in adolescenta Donald Trump sau Obama

O cariera impresionanta si de succes nu se consolideaza peste noapte. Multi oameni pe care ii vedem la televizor si ii admiram e posibil sa fi lucrat in tinerete intr-un fastfood sau intr-o cofetarie, aceste job-uri. continuă pe Antena3

Tu il recunosti? Te uiti la el si nu iti vine sa crezi! Cum arata acum unul dintre cei mai...(FOTO)

Te uiti la el si nu il recunosti. Este unul dintre cei mai celebri oameni de pe planeta. Russell Crowe 54 de ani) continua sa socheze cu schimbarile de look. Pentru ultimele roluri acesta a fost nevoit s.

Lovitura DEVASTATOARE pentru unul dintre cei mai indragiti actori: Sufera de o boala teribila! Anuntul facut in urma cu putin timp a ZGUDUIT planeta... (FOTO)

Unul dintre protagonistii popularului serial de televiziune M*A*S*H*, actorul american Alan Alda, a dezvaluit luni dimineata ca sufera de maladia Parkinson, informeaza CNN, citat de Agerpres. Starul american.

A murit unul dintre cei mai mari campioni ai Romaniei: A fost spulberat de o soferita care nu a oprit la stop (FOTO)

Nae Stinghe, fost campion de schi alpin si salvamontis, a incetat din viata in urma unui tragic accident rutier. in timp ce se afla pe motocicleta, acesta a fost spulberat de o soferita care nu a oprit in.

Parcul Domenii, un cartier al elitelor, indiferent de vremuri. Stilurile neo-romanesc si Art Deco, reunite intr-una dintre cele mai elegante zone ale Bucurestiului (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Unul dintre cele mai elegante locuri ale.

Moment unic! Ce au decis sa faca Roger Federer si Novak Djokovici, doi dintre cei mai mari tenismeni din toate timpurile

Roger Federer si Novak Djokovici au decis sa ofere tenisului mondial un moment inedit, care va ramane in istoria sportului alb.

Cum faci cei mai buni ardei umpluti. Doua retete care-ti lasa gura apa

Ardeii umpluti sunt una dintre mancarurile nelipsite din bucatarie. Cunoscutul gastronom salajean Mircea Groza ofera cititorilor Adevarul doua retete usoare, dar la fel de savuroase.

Toti soferii trebuie sa stie asta : Eroare serioasa data de aplicatia Waze in aceasta duminica. Cei care se intorc de la mare sunt cei mai afectati

Aplicatia Waze, folosite de foarte multi soferi din Romania pentru navigatie, a dat o eroare care a afectat numeroase persoane care se intoarcea in Bucuresti de la mare. Mai exact, aplicatia ii indemna pe.

AJOFM: 4,18% rata somajului in luna iunie. Barbatii, cei mai afectati de lipsa unui loc de munca

In luna iunie 2018, in judetul Calarasi, rata somajului a fost de 4,18%, mai mare cu 0,6 puncte procentuale fata de luna anterioara.

Studiu: Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania si ce cauta angajatii

Topul celor mai doriti angajatori a fost realizat de compania de consultanta Catalyst Solutions in urma analizarii raspunsurilor la intrebarea deschisa: Care este topul primelor 3 companii pentru care ai vrea sa lucrezi?. Respondentii au.

Doua dintre cele mai mari companii cu actionariat romanesc: Listare pe bursa? Ne gandim, dar poate mai tarziu!

Chiar daca ideea listarii nu mai reprezinta o sperietoare pentru antreprenorii romani, acestia nu se grabesc sa anunte deschiderea companiilor catre investitorii de pe bursa. Reprezentantii Fan Courier si Farmec, doi jucatori importanti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )