Libnet.ro
UNICEF

14:16

Cum faci cei mai buni ardei umpluti. Doua retete care-ti lasa gura apa

Adevărul Adevărul,
Cum faci cei mai buni ardei umpluti. Doua retete care-ti lasa gura apa

Ardeii umpluti sunt una dintre mancarurile nelipsite din bucatarie. Cunoscutul gastronom salajean Mircea Groza ofera cititorilor Adevarul doua retete usoare, dar la fel de savuroase. continuă pe Adevărul

Tu il recunosti? Te uiti la el si nu iti vine sa crezi! Cum arata acum unul dintre cei mai...(FOTO)

Te uiti la el si nu il recunosti. Este unul dintre cei mai celebri oameni de pe planeta. Russell Crowe 54 de ani) continua sa socheze cu schimbarile de look. Pentru ultimele roluri acesta a fost nevoit s.

Doliu in lumea literara: A murit unul din cei mai importanti scriitori si disidenti rusi

Vladimir Voinovici, unul din cei mai importanti scriitori contemporani rusi, a incetat din viata sambata la varsta de 85 de ani dupa ce a suferit un atac de cord la Moscova, conform Radio Svoboda. Voinovici.

DOLIU in Romania! A plecat la ceruri unul dintre cei mai mari antrenori din istorie

Ioan Zanca, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria atletismului romanesc, a murit la 69 de ani. Ioan Zanca s-a remarcat in sportul romanesc prin capacitatile pe care le avea in descoperirea talentelor.

Toti soferii trebuie sa stie asta : Eroare serioasa data de aplicatia Waze in aceasta duminica. Cei care se intorc de la mare sunt cei mai afectati

Aplicatia Waze, folosite de foarte multi soferi din Romania pentru navigatie, a dat o eroare care a afectat numeroase persoane care se intoarcea in Bucuresti de la mare. Mai exact, aplicatia ii indemna pe.

Studiu: Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania si ce cauta angajatii

Topul celor mai doriti angajatori a fost realizat de compania de consultanta Catalyst Solutions in urma analizarii raspunsurilor la intrebarea deschisa: Care este topul primelor 3 companii pentru care ai vrea sa lucrezi?. Respondentii au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )