Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primele masuri ale presedintelui Biden. Statele Unite se realatura Acordului de la Paris

Adevărul Adevărul,
Primele masuri ale presedintelui Biden. Statele Unite se realatura Acordului de la Paris

Presedintele american Joe Biden le-a declarat miercuri dupa-amiaza reporterilor de la Casa Alba ca semneaza ordine executive curajoase in Biroul Oval. continuă pe Adevărul

Primele masuri luate de Joe Biden in calitate de presedinte al SUA: 10 decrete in lupta impotriva pandemiei COVID-19

Joe Biden a declarat razboi coronavirusului. inca din prima zi a mandatului de presedinte, liderul de la Casa Alba va semna 10 decrete legate de pandemia COVID-19. Nadia Rmero, corespondent al CNN la Washington a povestit, joi, in direct la Antena 3, care sunt primele masuri pe care le va lua noul presedinte al SUA.

Statele Unite si mai multe guverne europene cer eliberarea imediata a lui Alexei Navalnii

Statele Unite si mai multe guverne europene au cerut eliberarea lui Alexei Navalnii, principalul opozant rus fiind retinut duminica, la revenirea la Moscova dupa ce a fost tratat in Germania in urma otravirii cu un agent neurotoxic.

Fauci: Este posibil sa fie vaccinati 100 de milioane de oameni pentru Covid-19 in 100 de zile, conform obiectivului presedintelui ales Joe Biden

Fauci, directorul Institutului National pentru Boli Infectioase si Alergii din Statele Unite, a declarat, duminica, ca obiectivul presedintelui ale Joe Biden de a livra 100 de milioane de doze de vaccinuri pentru Covid-19 in primele 100 de zile ale presedintiei sale este absolut posibil, transmite Reuters.

Prima convorbire a lui Biden cu un lider strain, programata pentru vineri. Cu cine va vorbi presedintele SUA

Secretarul de presa de la Casa Alba, Jen Psaki, a sustinut miercuri seara prima conferinta de presa a administratiei Biden, discutand cu jurnalistii despre primele masuri luate de catre administratia Biden.

Simbolistica hainelor purtate de primele familii ale Americii la ceremonia de investire a celui de-al 46-lea presedinte al SUA

Hainele ales de Jill si Joe Biden si Kamala Harris si Doug Emhoff pentru ceremonia de investire ce a avut loc, miercuri, pe treptele Capitoliului nu au fost deloc nesemnificative in astfel de ocazii.

Mesajul transmis de Papa Francisc cu ocazia investirii lui Joe Biden, al doilea presedinte catolic din istoria SUA

Papa Francisc i-a transmis, miercuri, presedintelui american Joe Biden ca se roaga ca Dumnezeu sa ii ghideze eforturile de reconciliere din Statele Unite si intre natiunile lumii, transmite Reuters.

Uniunea Europeana saluta decizia presedintelui Biden de a readuce SUA in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

Vicepresedintele executiv al Comisiei Europene pentru Pactul Ecologic European Frans Timmermans si inaltul Reprezentant Vicepresedinte Josep Borrell au salutat miercuri intr-o declaratie comuna decizia presedintelui american Joe Biden de a initia procedura de revenire a SUA in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, informeaza Reuters.

Primele masuri in cazul profesorului acuzat ca a hartuit sexual o eleva.Acesta este anchetat, iar directoarea adjuncta a fost demisa

Un profesor de matematica de la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Piatra Neamt este acuzat ca a hartuit o eleva de la seral, careia i-a cerut poze nud. Eleva a reclamat incidentul directoarei adjuncte care nu a luat masuri si a acuzat eleva ca s-a inscris la un profil care nu ar fi potrivit pentru ea. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca profesorul este cercetat disciplinar, iar directoarea adjuncta a fost demisa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )