Libnet.ro
UNICEF

00:07

PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Romania a importat peste 6 milioane tep titei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Romania a importat peste 6 milioane tep titei

Romania a importat, in primele noua luni din 2018, o cantitate de titei de circa 6,138 milioane tone echivalent petrol tep), cu 554. 000 tep 9,9%) mai mare fata de cea importata in perioada similara din 2017, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Digi Communications, venituri in crestere cu 9,9%

Digi Communications NV DIGI) a inregistrat o crestere de 9,9% a veniturilor in primele noua luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 752 milioane de euro, in conditiile in care profitul net a scazut, iar datoriile au crescut, serviciile de televiziune prin cablu si de internet fix fiind principalii vectori de crestere in tara noastra, se arata in raportul financiar al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul Antibiotice urca cu 5%

Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi ATB) a raportat, pentru primele noua luni ale acestui an, un profit net de 21,17 milioane de lei, in crestere cu 4,59% fata de cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut, in contextul obtinerii unor venituri din vanzari de 241,25 milioane lei, in crestere cu 3% fata de cele raportate la finalul lunii septembrie 2017, se arata in raportul emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Vanzarile Sphera Franchise Group au crescut cu 23,4%

Grupul Sphera Franchise Group, care detine lanturile KFC si Pizza Hut, a raportat, astazi, vanzari consolidate in valoare de 551,6 milioane lei pentru primele noua luni ale anului, reprezentand o crestere de 23,4% fata de vanzarile pro-forma ale aceleiasi perioade din anul trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )