Libnet.ro
UNICEF

07:00

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI WDP a finalizat proiecte in valoare de circa 278 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI WDP a finalizat proiecte in valoare de circa 278 milioane euro

WDP a finalizat 157. 600 mp de parcuri logistice pe piata din Romania, in urma unor investitii de 97 de milioane de euro, conform unui raport trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

COLLIERS: Volumele de investitii pe piata imobiliara locala au atins aproape 820 milioane de euro in Romania in primele noua luni ale anului

Aproape doua treimi 62%) dintre investitorii imobiliari confirma interesul pentru achizitii de noi proiecte, atat in Bucuresti, cat si in orasele regionale, si sunt in prezent gata sa cumpere in conditii mai bune, avand in vedere noul context economic generat de epidemia de Covid-19, potrivit unui sondaj realizat de Colliers International pe piata investitiilor, in randul a aproape 50 de companii reprezentand fonduri de investitii, dezvoltatori, administratori de active si banci, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Productia auto Dacia si Ford a scazut cu 14%

Productia de automobile in Romania a scazut cu 14% in primele noua luni in tara, dupa ce uzinele Dacia si Ford nu au functionat mai bine de o luna in primul val al pandemiei.

Apartamentele s-au scumpit in Bucuresti cu 4% dupa primele 9 luni: Cresterea preturilor se datoreaza atat costurilor ridicate cu materialele de constructii cat si al celor cu forta de munca (raport)

Similar cu anii precedenti, pretul mediu pentru unitatile rezidentiale a inregistrat o crestere globala de 4% in primele 9 luni ale anului 2020 in Bucuresti. Cu toate acestea, impactul pandemiei COVID-19 a devenit vizibil in al doilea trimestru al anului, pretul mediump in Bucuresti scazand la 1. Ultimele luni au adus, de asemenea, la o apreciere a pretului locuintelor vechi, cu o diferenta medie de pret de aproximativ 60 EURmp intre apartamentele vechi si cele nou construite, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand diferenta era de peste 110 EURmp. Acest lucru poate fi atribuit faptului ca, avand in vedere experienta anterioara a crizei din 2008, clientii ar putea avea o incredere mai mica in ceea ce priveste finalizarea noilor proiecte, potrivit unui raport publicat marti.

Productia auto Dacia si Ford a scazut cu 14% la noua luni

Productia de automobile in Romania a scazut cu 14% in primele noua luni in tara, dupa ce uzinele Dacia si Ford nu au functionat mai bine de o luna in primul val al pandemiei, arata datele ACAROM. Septembrie a adus insa o productie net mai buna decat in luna similara din anul trecut, iar intreg 2020 s-ar putea incheia cu o productie totala de peste 450. 000 de unitati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )