Libnet.ro
UNICEF

16:15

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Productia auto Dacia si Ford a scazut cu 14%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Productia auto Dacia si Ford a scazut cu 14%

Productia de automobile in Romania a scazut cu 14% in primele noua luni in tara, dupa ce uzinele Dacia si Ford nu au functionat mai bine de o luna in primul val al pandemiei. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE OPT LUNI DIN 2020 Afacerile din comertul cu ridicata au crescut cu 3,7%

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), in termeni nominali, a crescut in primele opt luni din acest an, fata de perioada 1 ianuarie - 31 august 2019, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 3,7%, respectiv cu 3%.

Productia auto Dacia si Ford a scazut cu 14% la noua luni

Productia de automobile in Romania a scazut cu 14% in primele noua luni in tara, dupa ce uzinele Dacia si Ford nu au functionat mai bine de o luna in primul val al pandemiei, arata datele ACAROM. Septembrie a adus insa o productie net mai buna decat in luna similara din anul trecut, iar intreg 2020 s-ar putea incheia cu o productie totala de peste 450. 000 de unitati.

Chinezii nu mai sunt principalii cumparatori internationali pe piata imobiliara din centrul Londrei

Cumparatorii din Franta au ajuns sa faca achizitiile internationale cele mai mari pe piata imobiliara din centrul Londrei PCL), in primele noua luni din 2020, ei reprezentand 11% din toate tranzactiile care au implicat cumparatori straini, informeaza site-ul uk. finance. yahoo. com.

Inna si Deliric, imagini fantastice. Cum se distreaza noua pereche din showbiz-ul romanesc

De cand s-a aflat ca Inna si Deliric sunt noua pereche din showbiz-ul romanesc, fanii asteapta cu mare nerabdare imagini cu cei doi. Aflati in vacanta, in Dubai, indragostitii au postat mai multe imagini pe conturile lor de Instagram, semn ca se distreaza de minune! Inna si Deliric, noua pereche din showbiz Desi sunt impreuna .

Noua cetateni din Afganistan, depistati la frontiera de vest

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac, judetul Arad, au depista.

Actele cu care pot vota la alegerile parlamentare din 2020 romanii care locuiesc in diaspora

Alegerile parlamentare bay la usa, fie ca se vor organiza pe data de 6 decembrie, fie ca se vor desfasura mai tarziu, dupa decizia CCR care a dat castig de cauza Parlamentului in disputa privind stabilirea.

Ar putea fi ultimul telefon de top din 2020: de ce va fi memorabil OnePlus 8T

OnePlus 8T a fost lansat in urma cu mai bine de 24 de ore, dar abia acum au ajuns online toate particularitatile care il vor face special si relevant in acest domeniu agresiv. OnePlus 8T este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )