Libnet.ro
UNICEF

19:15

IN PRIMELE OPT LUNI DIN 2020 Cifra de afaceri pentru comertul cu amanuntul a crescut cu 1,3%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE OPT LUNI DIN 2020 Cifra de afaceri pentru comertul cu amanuntul a crescut cu 1,3%

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a crescut in primele opt luni din acest an, fata de perioada 1 ianuarie -31 august 2019, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,3%, respectiv cu 1%, conform datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc .

Horoscop 6 octombrie 2020. Vesti proaste pentru doua zodii: ce se intampla cu banii lor azi

Astrele vin cu noi previziuni pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Din pacate, doua dintre zodii au parte de vesti proaste pe data de 6 octombrie. Ce se intampla cu banii lor si de ce ar trebui sa aiba grija mai multa pe partea financiara? Horoscop 6 octombrie 2020. Doua dintre zodii trebuie sa aiba .

Care sunt scorurile electorale ale PNL, aliantei USR-PLUS si PSD, dupa alegerile locale din 2020

Alegerile locale din 2020 au avut loc duminica, 27 septembrie. Dintre cei aproape 19 milioane de cetateni romani cu drept de vot, la urne s-au prezentat mai putin de jumatate, 46,02%, un procent chiar mai mic.

Catastrofa fara precedent pentru Romania. Cum este, de fapt, bugetul tarii in prezent

Romania pare sa se afle la un pas de catastrofa economica. Adevaratele efecte ale saptamanilor de stare de urgenta, a lunilor de restrictii si ale cheltuielilor uriase provocate de pandemia de COVID-19 abia acum incep sa se resimta. Ce s-a intamplat, de fapt, cu bugetul Romaniei? Catastrofa fara precedent pentru Romania in primele opt luni .

Societatile de asigurare in crestere cu 3,4% in primele 6 luni

Societatile de asigurare au obtinut in primele 6 luni prime brute subscrise in valoare de 5,6 miliar.

Ziua Profesorului, pe prima pagina din Google: surpriza zilei pentru toti profesorii

Ziua Profesorului e sarbatorita anul acesta si pe prima pagina din Google. Compania a ales sa marcheze momentul cu un doodle special pentru mediul educational. Din 1994,UNESCOa stabilit.

Taxatoare intr-un autobuz din Suceava, batuta crunt pentru ca a tusit Un barbat a atacat-o strigand are COVID

O taxatoare dintr-un autobuz din Suceava a fost batuta cu pumnii si picioarele, trantita la podea si trasa din autobuz de un barbat doar pentru ca a tusit. Femeia e acum in concediu medical, are o mana in ghips si o rana la picior.

Orban: Daca un profesor face doar sase din zece ore online, pentru patru nu trebuie platit. E simplu

Profesorii nu trebuie platiti pentru orele online pe care nu le sustin, iar cei care refuza sa predea astfel nu au ce cauta in sistem, spune premierul Ludovic Orban.

Cum arata numarul deceselor din Romania in timpul pandemiei, fata de aceeasi perioada a anului 2019 (GRAFIC)

In ciuda contextului epidemiologic in trei, din primele cinci luni de pandemie, numarul deceselor din 2020 a fost mai mic fata de cel raportat in aceeasi perioada a anului 2019, in Romania. Inclusiv in luna ap.

Vanzari 100% la primele licitatii de arta din noul sezon Noul sezon al pietei de arta romanesti a debutat cu un record absolut.

Primele doua licitatii de arta, de fapt doua parti ale aceleasi Licitatii a unei Colectii de Arta Bucurestene, organizate de casa de licitatii A10 by Artmark, au inregistrat adjudecari de 100%. Au fost scoase la vanzare aproximativ 500 de opere de pictura romaneasca si europeana, fie istorice, fie contemporane, de la un pret unitar de pornire, specific licitatiilor cu caracter de lichidare de patrimoniu organizate sub egida marcii asociate Hanul cu Tei bu Artmark), nu putine dintre acestea semnate de mari artisti, precum Aman, Iser, Mutzner, Baba, Caltia sau Piliuta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )