Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Cand vor creste pensiile din nou pentru romani. Anuntul oficial

Una dintre cele mai intens dezbatute probleme de anul acesta in Romania au fost veniturile batranilor. Iata ca majorarea acestora este din nou pusa in discutie! A fost anuntat cand vor creste pensiile, din nou, pentru romani. Cand vor creste, din nou, pensiile Majorarea pensiilor cu doar 14% a starnit controverse in randul pensionarilor care .

Programul Rabla 2020. Anunt important pentru foarte multi romani

Intre programele propuse de stat acum multi ani, unul care merge, potrivit cifrelor, nevazandu-se asta, insa, si in trafic, este Programul Rabla, care revine cu noutati: programele Rabla Clasic si Rabla Plus pentru persoanele juridice vor fi prelungite pana pe 30 octombrie. Programul Rabla 2020 revine cu noutati. Anunt important pentru persoanele juridice Sesiunea de .

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru .

Care au fost cele mai mari probleme generate de pandemie pentru firmele din Romania si cum vor trece managerii peste criza

Oamenii de afaceri din Romania, investitori, manageri si angajati cu functii de raspundere din majoritatea domeniilor economice, privesc cu precautie la perspectivele economiei, in contextul accentuarii problemelor financiare determinate de pandemia COVID. 67% dintre managerii chestionati intr-un barometru comandat de o companie de consultanta se concentreaza pe restructurarea afacerilor.

Handbal feminin: Campionatul Mondial de tineret din Romania, amanat pentru 2021

Federatia Internationala de Handbal IHF) a decis, joi, amanarea pentru 2021 a Campionatului Mondial de handbal feminin pentru tineret din Romania, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit site-ului FRH.

Cat au crescut, de fapt, pensiile romanilor in final de 2020. Cati bani primesc pensionarii

S-a aflat cu cat au crescut, de fapt, pensiile romanilor la final de 2020. Noua majorare a pensiilor nu a facut decat sa evidentieze si mai mult diferentele intre pensionarii cu venituri minime si cei cu venituri mari. Astfel, la o pensie de 1. 000 de lei, majorarea a fost de 140 de lei. in schimb, .

Cine nu se intoarce de maine la scoala. E oficial pentru unele clase din Romania

Anunt de interes pentru parinti si elevi! Cine NU se va intoarce de maine la scoala? Autoritatile au decis ce vor face unele dintre clasele din Romania. Iata comunicatul oficial si motivatia acestei decizii pripite! Unele clase din Romania nu se vor mai intoarce de maine la scoala Comitetul pentru Situatii de Urgenta vine cu .

Gina Pistol a facut marele anunt. Povestea aproape dramatica din spatele sarcinii

Smiley si Gina Pistol au facut primele declaratii despre sarcina. Cei doi au o relatie de aproape de ani, pe care au facut-o publica abia acum cateva luni. Ei au facut un videoclip special pentru fani lor, in care au vorbit pentru prima data despre sarcina frumoasei blondine. Povestea aproape dramatica din spatele sarcinii. Anuntul .

Alegerile locale nu s-au incheiat: singura localitate din Romania cu doua tururi de scrutin

Legislatia din Romania nu mai include doua tururi de scrutin pentru alegerea primarilor de localitati. Cu toate acestea, se pare ca exista o exceptie de la regula. Procesul de alegere a.

Cascade spectaculoase din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

Romania ascunde unele dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii. Printre locurie pe care trebuie sa le vizitezi se numara, fara doar si poate, cascada Bigar. Este de o frumusete rara si a ajuns celebra in intreaga lume. insa nu este singura! Iat cateva dintre cele mai spectaculoase cascade din Romania! Sunt destinatia ideala pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )