Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Importurile de gaze au crescut cu 5,6%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Importurile de gaze au crescut cu 5,6%

Tara noastra a importat, in primele patru luni din 2019, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 2,803 milioane tone echivalent petrol tep), cu 5,6% 147. 600 tep) mai mare fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Deficitul bugetar a crescut cu peste 80% fata de anul trecut

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative de executie, s-a incheiat pe primele cinci luni ale anului 2019 cu un deficit de 14,7 miliarde de lei, respectiv 1,4% din PIB, potrivit Ministerului Finantelor Publice.

IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Cifra de afaceri pentru comertul cu amanuntul, crestere de 7,2%

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a crescut in primele cinci luni din acest an, fata de perioada 1 ianuarie -31 mai 2018, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 7,2%, respectiv cu 7,1%, conform datelor publicate, astazi, de Institutul National de Statistica.

Productia de carbune a scazut cu 7,8% in primele patru luni

Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in primele patru luni ale anului in curs, 1,284 mil.

POTRIVIT EJOBS, IN PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI: Numarul de aplicari pentru un loc de munca a ajuns la 4,5 milioane

Numarul total de aplicari din prima jumatate de an a ajuns pana la aproape 4,5 milioane, la un nivel similar cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al eJobs.

IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI 2019 FATA DE 2018: Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda

Autoritatile romane au impiedicat peste 78 de milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata din Romania, in prima jumatate a lui 2019, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 de milioane, conform datelor centralizate de catre www. stopcontrabanda. ro.

IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI 2019 FATA DE 2018: Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda

Autoritatile romane au impiedicat, in prima jumatate a anului 2019, peste 78 milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata din tara noastra, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 milioane, conform datelor centralizate de catre www. stopcontrabanda. ro.

Importurile de gaze au crescut cu 5,6% in primele patru luni din 2019; productia s-a diminuat cu 0,4%

Romania a importat, in primele patru luni din 2019, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 2,803 milioane tone echivalent petrol tep), cu 5,6% 147. 600 tep) mai mare fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de.

Deficitul pe primele cinci luni din 2019, anualizat, a crescut exploziv, cu 80%

Bugetul consolidat a incheiat primele cinci luni ale anului cu un deficit de 14,7 miliarde de lei, a.

Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda in primele sase luni ale anului

Autoritatile romane au impiedicat in prima jumatate a anului intrarea in tara a peste 78 de milioane de tigarete de contrabanda, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 de milioane, conform datelor centralizate de catre platforma stopcontrabanda. ro si transmise marti.

Romanii, tot mai atrasi de Dubai: cati turisti au calatorit in destinatia de lux in primele trei luni din 2019

Department of Tourism and Commerce Marketing Dubai Tourism) a emis un raport conform caruia numarul de romani care s-au cazat in Emirat in primele trei luni ale lui 2019 a crescut semnificativ fata de anul trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )