Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor fi afisate astazi

România Liberă România Liberă,
Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor fi afisate astazi

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat se publica, luni, iar elevii nemultumiti de notele o. continuă pe România Liberă

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost afisate

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost publicate, luni, fiind inregistrate 177 de m.

UPDATE Rezultate Bac 2019. Au fost afisate notele inainte de contestatii

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor afisate, luni, iar elevii nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatii. Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat ca peste 136. 000 de absolventi de liceu s-au inscris pentru sesiunea iunie-iulie 2019.

Rezultate Bac 2019. Au fost afisate notele inainte de contestatii

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost afisate, luni, iar elevii nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatii. Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat ca peste 136. 000 de absolventi de liceu s-au inscris pentru sesiunea iunie-iulie 2019. La nivel national s-au inregistrat 177 medii de 10.

Ministrul Ecaterina Andronescu, PRIMA REACTIE dupa afisarea rezultatelor la Bacalaureat: Sunt cam tot pe acolo. Este absolut inacceptabil

Ministerul Educatiei a publicat, pe site-ul special, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2019. La scurt timp dupa publicarea rezultatelor o reactie a venit din partea ministrului Educatiei,.

REZULTATE BAC 2019. EDU.RO va publica primele rezultate la Bacalaureat

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat dupaproba scrisa la alegere a profilului si specializarii - E)d). Primele rezultate vor fi afisate de EDU. RO pe 8 iulie, iar rezultatele finale.

REZULTATE BAC 2019. EDU.RO va publica primele rezultate

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat dupaproba scrisa la alegere a profilului si specializarii - E)d). Primele rezultate vor fi afisate de EDU. RO pe 8 iulie, iar rezultatele finale.

NOTE BAC 2019. Rezultatele la BAC EDU.RO. Contestatiile se depun DOAR ASTAZI

Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Notele obtinute de elevi. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afisate luni in.

REZULTATE BAC 2019. Cum se face CONTESTATIE LA BACALAUREAT

Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afisate luni. Primele rezultate la BAC 2019vor fi publicate pe site-ul EDU. RO, pana in ora 12. 00, dar si pe.

REZULTATE BAC 2019 EDU.RO. Vezi aici situatia pe judete, inainte de depunerea contestatiilor

Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afisate luni in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro, potrivit.

EDU.RO REZULTATE BAC 2019. Notele obtinute de elevi in fiecare judet, inainte de contestatii

Notele obtinute de elevi. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afisate luni in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro, potrivit calendarului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )