Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primele teste de antrenament pentru examenele nationale, publicate de Ministerul Educatiei

Hotnews Hotnews,
 Primele teste de antrenament pentru examenele nationale, publicate de Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei a publicat pe site-ul https:rocnee. eutesteantrenament un prim set de teste de antrenament modele) pentru elevii care vor sustine examenele nationale. Modele de teste sunt realizate impreuna cu Centrul National de Evaluare si Examinare si respecta modelul subiectului de examen. Vezi in text modele de subiecte Evaluare Nationala 2020: Cum arata testele de pregatire pentru limba romana si pentru matematica Bacalaureat 2020: Elevii de clasa a XII-a au la dispozitie teste de antrenament pentru fiecare disciplina de examen. continuă pe Hotnews

Bacalaureat 2020: Elevii de clasa a XII-a au la dispozitie teste de antrenament pentru fiecare disciplina de examen

Elevii de clasa a XII-a care se pregatesc pentru Bacalaureat 2020 pot rezolva un test pe zi pentru fiecare disciplina de examen. Ministerul Educatiei a publicat pe site-ul Centrului National de Examinare si Evaluare testele de antrenament pentru fiecare disciplina de examen in parte. Descarca din text testele de examen pentru aceasta saptamana.

Ministerul Educatiei anunta un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

Ministerul Educatiei anunta ca a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale. Scopul acestora este acela de a exersa in vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

MINISTRUL EDUCATIEI: in scurt timp MEC va anunta ce se va intampla cu examenele nationale, cand se vor relua cursurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a informat, printr-o postare pe Facebook, ca in scurt timp Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) va transmite ce se va intampla cu examenele nationale, cand vor putea fi reluate cursurile si care vor fi deciziile cu privire la sustinerea licentei, dizertatiei, titularizarii si examenelor pentru gradele didactice.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: in scurt timp MEC va anunta ce se va intampla cu examenele nationale, cand se vor relua cursurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a informat, printr-o postare pe Facebook, ca in scurt timp039;039; Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) va transmite ce se va intampla cu examenele nationale, cand vor putea fi reluate cursurile si care vor fi.

Monica Anisie: in scurt timp, Ministerul Educatiei va transmite ceea ce se va intampla cu examenele nationale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, le transmite elevilor si profesorilor ca in scurt timp va anunta ce se va intampla cu examenele nationale si cand se vor putea relua cursurile. Toate acestea depind de evolutia pandemiei cu COVID-19, scrie Monica Anisie intr-un mesaj pe contul personal de Facebook. Precizarile ministrului Educatiei vin dupa ce pe conturile de Whatsapp ale parintilor si pe retelele de socializare s-a raspandit rapid un anunt fals, care folosea o sigla veche a Ministerului Educatiei, prin care se arata ca scoala ar incepe pe 18 mai 2020, iar semestrul al II-lea s-ar incheia pe 24 iulie 2020. Ministrul Educatiei a precizat ca acest anunt este o stire falsa si ii indeamna pe elevi si parinti sa se informeze din surse oficiale.

Modele subiecte Matematica BAC 2020: Ce teste de antrenament au elevii de la Mate Info, Tehnologic, Stiintele Naturii si Pedagogic

Elevii de clasa a XII-a au la dispozitie incepand de astazi primele teste pentru Bacalaureat 2020, publicate de Ministerul Educatiei. Deocamdata, ministerul a publicat cate un test pentru fiecare zi a saptamanii, urmand ca baremele de evaluare si de notare sa fie publicate vineri, 3 aprilie 2020. Pentru proba scrisa de matematica, elevii de clasa a XII-a au cate cinci teste pentru fiecare dintre profillele: Mate Info, Tehnologic, Stiintele Naturii si Pedagogic.

Evaluare Nationala 2020: Cum arata testele de pregatire pentru limba romana si pentru matematica

Elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie, in aceasta saptamana, pentru fiecare dintre materiile pe care le vor da la Evaluarea Nationala 2020. Astfel, ei gasesc un test pe zi la limba romana, un test pe zi la matematica si la limba materna pe site-ul https:rocnee. eutesteantrenament, unde Ministerul Educatiei a publicat testele de antrenament pentru examenele nationale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )