Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministerul Educatiei anunta un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Educatiei anunta un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

Ministerul Educatiei anunta ca a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale. Scopul acestora este acela de a exersa in vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene. continuă pe Ziarul Bursa

Primul set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele national, publicat de minister

In contextul suspendarii cursurilor din cauza epidemiei cu noul coronavirus, pentru pregatirea elevilor in vederea sustinerii examenelor nationale, Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat un site cu resurse de antrenament.

Ministerul Educatiei anunta ca liceeni din comunitatile dezavantajate din punct de vedere tehnologic vor primi tablete

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) anunta ca liceeni din comunitatile dezavantajate din punct de vedere tehnologic vor primi tablete, iar primele 500 de tablete vor fi livrate saptamana viitoare.

Modele subiecte Romana BAC 2020: Ce contin teste publicate de Ministerul Educatiei pentru profilul real si uman

Ministerul Educatiei a publicat modele de subiecte pentru toate probele de bacalaureat pe site-ul Centrului National de Examinare si Evaluare. Pentru proba de limba romana elevii pot gasi cate un test pe zi pentru fiecare profil in parte, real si uman. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, declara saptamana trecuta, intr-un interviu pentru Hotnews, ca elevii din clasele terminale vor avea la dispozitie un set de variante de lucru tocmai pentru a se pregati in aceasta perioada cat stau acasa.

Primele teste de antrenament pentru examenele nationale, publicate de Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei a publicat pe site-ul https:rocnee. eutesteantrenament un prim set de teste de antrenament modele) pentru elevii care vor sustine examenele nationale. Modele de teste sunt realizate impreuna cu Centrul National de Evaluare si Examinare si respecta modelul subiectului de examen. Vezi in text modele de subiecte Evaluare Nationala 2020: Cum arata testele de pregatire pentru limba romana si pentru matematica Bacalaureat 2020: Elevii de clasa a XII-a au la dispozitie teste de antrenament pentru fiecare disciplina de examen.

Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Teste de antrenament, publicate de Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei a publicat, luni, modele de testare pentru Bacalaureat si Evaluarea Nationala. Acestea respecta modelul subiectului de examen si au obiectiv de a exersa in aceasta saptamana si de.

Bacalaureat 2020: Elevii de clasa a XII-a au la dispozitie teste de antrenament pentru fiecare disciplina de examen

Elevii de clasa a XII-a care se pregatesc pentru Bacalaureat 2020 pot rezolva un test pe zi pentru fiecare disciplina de examen. Ministerul Educatiei a publicat pe site-ul Centrului National de Examinare si Evaluare testele de antrenament pentru fiecare disciplina de examen in parte. Descarca din text testele de examen pentru aceasta saptamana.

Ministerul Educatiei aloca 25 milioane lei pentru finantarea cercetarii privind combaterea COVID-19

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca a alocat suma de 25 milioane lei pentru finantarea unor proiecte de cercetare privind limitarea extinderii si combaterea epidemiei de SARS-COV-2.

Ce inseamna inghetarea anului scolar. Cele 3 scenarii luate in calcul de ministerul Educatiei

In ultima perioada au tot existat discutii pe tema inghetarii anului scolar si, de fiecare data Ministrul Educatiei, Monica Anisie a venit cu dezmintiri si cu scenarii, tocmai in ideea de a demonta aceste zvonuri. Ce inseamna inghetarea anului scolar Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a exclus, la un moment dat, varianta inghetarii anului scolar. Oficialul .

Ministerul Educatiei pregateste o decizie privind cursurile si examenele scolare

Ministrul Monica Anisie a anuntat ca Ministerul Educatiei si Cercetarii urmeaza sa ia o decizie priv.

Evaluare Nationala 2020: Cum arata testele de pregatire pentru limba romana si pentru matematica

Elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie, in aceasta saptamana, pentru fiecare dintre materiile pe care le vor da la Evaluarea Nationala 2020. Astfel, ei gasesc un test pe zi la limba romana, un test pe zi la matematica si la limba materna pe site-ul https:rocnee. eutesteantrenament, unde Ministerul Educatiei a publicat testele de antrenament pentru examenele nationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )