Libnet.ro
UNICEF

10:30

Primele trei linii aeriene low-cost din Romania: 4,5 milioane de pasageri transportati in primul semestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primele trei linii aeriene low-cost din Romania: 4,5 milioane de pasageri transportati in primul semestru

Wizz Air, Ryanair si Blue Air, cele mai importante companii aeriene low-cst prezentate in Romania din punctul de vedere al cotei de piata, au transportat peste 4,5 milioane de pasageri in prima jumatate a anului acesta, adica aproape doua treimi 63%). continuă pe Wall-Street Ro

Primele trei linii aeriene low-cost din Romania au transportat, in primul semestru, peste 4,5 milioane de pasageri

Wizz Air, Blue Air si Ryanair, cele mai importante companii aeriene low-cost prezente in Romania din punctul de vedere al cotei de piata, au transportat peste 4,5 milioane de pasageri in prima jumatate a acestui an, adica aproape doua treimi 63%) din totalul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din Romania, arata calculele News. ro, pe baza datelor transmise de companii.

S-au casatorit si au facut un copil. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta. Cam asa am aparut. Marian Godina, cel mai iubit politist din Romania, sarbatorit la aniversarea de 30 de ani

Cel mai cunoscut politist din Romania implineste miercuri 30 de ani. intr-un an, de cand a devenit cunoscut datorita povestirilor sale amuzante de la serviciu, politistul a reusit sa.

Premiera pe o plaja din Romania: O testoasa uriasa a fost vazuta pe litoralul Marii Negre (VIDEO)

Premiera pe o plaja din Romania. O broasca testoasa, care de obicei traieste in apele Marii Egee, a parcurs mii de kilometri pana pe una din plajele de pe litoralul Marii Negre. Specialistii.

Cartofi prajiti cu oua ochiuri, farfuria castigatoare la Chefi la cutite: Ce au au ajuns cooking show-urile din Romania (FOTO, VIDEO)

In goana dupa audienta, se pierde din vedere calitatea. La cooking show-urile din Romania a inceput sa conteze mai putin calitatea preparatului din farfurie si mai mult scandalul iscat de.

[P] De ce a ales unul dintre marii producatori de carne de porc din Romania o asigurare de credit comercial

Companiile isi asigura in mod frecvent stocurile, parcul de masini, cladirile pe care le detin. O completare fireasca a pachetului este asigurarea de credit comercial, utilizata ca instrument de reducere a riscului de creditare. Asigurarea de credite comerciale protejeaza cel mai de pret activ al companiei: creantele. Este protectia impotriva esecului clientilor de a onora plata facturilor rezultate din activitatea comerciala. Ion Poleacov, director financiar la Premium Porc Group ne-a explicat de ce a ales unul dintre marii producatori de carne de porc din Romania o asigurare de credit comercial.

Business Report:Ministerul Transporturilor - ultimatum pentru unul dintre constructorii de pe Autostrada Transilvania;A doua agentie de turism din Romania care isi anunta insolventa in plin sezon al vacantelor;Precizarile patronului Mareea, dupa intrarea

Ford a ajuns sa vanda un B-Max la doua luni. De ce nu cumpara romanii cea mai avansata masina produsa vreodata la ei acasa. Romanii au cumparat doar trei autoturisme Ford B-Max in primele. Statistica neagra care impune stringenta de la ANAF: Blocarea accesului companiilor controlate la contestatii corecte. O statistica macabra, intrata in posesia cursdeguvernare. ro arata necesitatea ca ANAF sa rezolve.

Marius Ghenea, Catalyst: De primele exit-uri am putea vorbi din 2017. Cum alege Marius Ghenea investitiile

Fondul de private equity si venture capital Catalyst Romania a investit pana in prezent 10 milioane de euro in companii din Romania si a incheiat astfel perioada initiala de plasamente, a anuntat Marius Ghenea, investment director 3TS Catalyst Romania.

Marius Ghenea, Catalyst: De primele exit-uri am putea vorbi din 2017. Cum alege Marius Ghenea investitiile

Fondul de private equity si venture capital Catalyst Romania a investit pana in prezent 10 milioane de euro in companii din Romania si a incheiat astfel perioada initiala de plasamente, a anuntat Marius Ghenea, investment director 3TS Catalyst Romania.

Un fost fotbalist celebru din Romania, prins baut la volan. in plus, a amenintat un politist

Flavius Stoican a pierdut derby-ul campionatului Moldovei, 0-3 cu Sheriff Tiraspol, dar se mentine la egalitate de puncte cu formatia transnistreana, pe primele locuri. Daca din punct de vedere sportiv, antrenorul lu.

Cercetatorii din Romania NU vor mai plati impozit pe salarii

Cercetatorii care desfasoara activitati in zona aplicativa sau in dezvoltarii tehnologice beneficiaza, incepand cu luna august, de scutire de impozit pe veniturile din salarii si asimilate salariilor obtinute din activitatile de cercetare-dezvoltare realizate in Romania.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3235 seconds )