Libnet.ro
UNICEF

13:16

Premiera pe o plaja din Romania: O testoasa uriasa a fost vazuta pe litoralul Marii Negre (VIDEO)

B1 B1,
Premiera pe o plaja din Romania: O testoasa uriasa a fost vazuta pe litoralul Marii Negre (VIDEO)

Premiera pe o plaja din Romania. O broasca testoasa, care de obicei traieste in apele Marii Egee, a parcurs mii de kilometri pana pe una din plajele de pe litoralul Marii Negre. Specialistii. continuă pe B1

Descoperire neasteptata pe plaja din Vadu. Este unica in Romania

Descoperire inedita pe plaja salbatica din Vadu. Potrivit conducerii Delfinariului din Constanta, e vorba despre o broasca testoasa uriasa, un exemplar unic in Romania. Exemplarul face parte din specia Caretta si a.

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania. Enoriasii au izbucnit intr-o criza de ras

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania, acolo unde un barbat de aproximativ 30 de ani a fost botezat pentru prima oara. Pe imagini se poate observa cum rudele barbatului isi bat joc de el.

Cartofi prajiti cu oua ochiuri, farfuria castigatoare la Chefi la cutite: Ce au au ajuns cooking show-urile din Romania (FOTO, VIDEO)

In goana dupa audienta, se pierde din vedere calitatea. La cooking show-urile din Romania a inceput sa conteze mai putin calitatea preparatului din farfurie si mai mult scandalul iscat de.

[P] De ce a ales unul dintre marii producatori de carne de porc din Romania o asigurare de credit comercial

Companiile isi asigura in mod frecvent stocurile, parcul de masini, cladirile pe care le detin. O completare fireasca a pachetului este asigurarea de credit comercial, utilizata ca instrument de reducere a riscului de creditare. Asigurarea de credite comerciale protejeaza cel mai de pret activ al companiei: creantele. Este protectia impotriva esecului clientilor de a onora plata facturilor rezultate din activitatea comerciala. Ion Poleacov, director financiar la Premium Porc Group ne-a explicat de ce a ales unul dintre marii producatori de carne de porc din Romania o asigurare de credit comercial.

Asociatia Magistratilor din Romania cere demiterea ministrului Raluca Pruna

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) ii cere premierului Dacian Ciolos demiterea, de indata, a ministrului Justitiei, Raluca Pruna deoarece temele propuse de ea in.

Zeci de localitati din Romania stau pe un camp minat

Aproape doua tone de grenade, obuze si bombe de aviatie au fost distruse, in ultimul an, de pirotehnistii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Majoritatea au fost gasite in urma.

Ce scrie presa occidentala despre ancheta din Romania in care apare numele fostului premier Tony Blair

Jurnalistii Associated Press au scris marti despre investigatia lansata de procurorii romani anticoruptie in cazul unor ilegalitati financiare comise de catre fostul premier Victor Ponta, care ar avea legatura cu vizita pre-electorala a lui Tony Blair in Romania.

Doua femei din AFRICA au incercat sa iasa ilegal din Romania

Politistii de frontiera din Sannicolau Mare judetul Timis) au retinut doua femei care incercau sa treaca ilegal frontiera, pentru a iesi din Romania.

Radu Banciu, despre subiectul zborului lui Ciolos la clasa economic: La clasa business poate sa circule un om de stat din Romania in concediu pe banii lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre ironiile privind calatoria premierului Dacian Ciolos la clasa economic in deplasarea de serviciu din.

LEGO deschide al saptelea magazin din Romania in urma unei investitii de 200.000 euro

Daco Invest, compania care detine franciza LEGO in Romania, a deschis un nou magazin in urma unei investitii de 200. 000 euro.

ştiri de la B1

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )