Libnet.ro
UNICEF

15:45

IN PRIMELE ZECE LUNI: Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a scazut cu 2,1%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE ZECE LUNI: Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a scazut cu 2,1%

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a scazut cu 2,1%, in primele zece luni, comparativ cu aceeasi perioada din anul anterior, ajungand la aproape 36. 000, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate vineri. continuă pe Ziarul Bursa

Traficul de marfuri in porturile Constanta si Mangalia a crescut cu 8,36% in primele zece luni

Traficul total de marfuri inregistrat in primele zece luni ale anului 2019 in portul Constanta cu zonele Constanta si Midia) si portul Mangalia a crescut cu 8,36%, ajungand la 55,83 milioane tone, fata de 51,5 milioane tone in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta.

PENTRU PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Norofert - profit de 4 milioane lei, in crestere cu 8%

Actiunile Norofert vor intra la tranzactionare prin piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti la inceputul anului viitor * Vlad Popescu: Tintim accelerarea prezentei noastre la nivel international si, in acest scop, urmarim emiterea unei emisiuni de obligatiuni corporative la inceputul anului 2020.

IN PRIMELE 10 LUNI ALE ACESTUI AN: Deficitul bugetar ajunge la 28,83 miliarde de lei

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative, s-a incheiat, dupa primele zece luni ale anului 2019, cu un deficit de 28,83 miliarde de lei, respectiv 2,8% din PIB.

ONRC: Insolventele au scazut cu peste 26% in primele 10 luni

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu peste 26,42% in primele 10 luni din 2019, comparativ cu perioada similara din anul anterior, la 5. 170 de insolvente, reiese din datele publicate pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Grupul Dent Estet a raportat o crestere de 34% a cifrei de afaceri

Grupul de clinici Dent Estet, care a fost achizitionat de MedLife in anul 2016 a raportat o crestere a cifrei de afaceri de 34% in primele noua luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Deficitul bugetar a crescut cu aproape 38% in primele 10 luni

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele 10 luni cu un deficit de 28,83 miliarde lei 6,03 miliarde euro), 2,8% din Produsul Intern Brut PIB), cu 37,9% mai mare fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care cheltuielile de personal au crescut cu 19,5%, arata datele publicate pe site-ul Ministerului Finantelor.

Deficit bugetar de 2,8% din PIB, dupa primele 10 luni

Executia bugetara pe primele 10 luni ale acestui an arata ca deficitul bugetar a ajuns la 28,83 miliarde de lei, respectiv 2,8% din produsul intern brut PIB).

IN PRIMELE 9 LUNI: Vienna Insurance Group, crestere de 9,5% a profitului net

Vienna Insurance Group VIG), grup austriac din care fac parte si Asirom si Omniasig, a anuntat, miercuri, o crestere de 9,5% a profitului net in primele 9 luni, la 226,5 milioane de euro, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care primele subscrise au avansat.

IN PRIMELE 9 LUNI ALE ACESTUI AN: Pierderile provocate de furturile de monede digitale au urcat la 4,4 miliarde de dolari

Pierderile provocate de furturile de monede digitale au urcat cu peste 150%, la 4,4 miliarde de dolari, in primele 9 luni ale acestui an, de la 1,7 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului 2018, potrivit unui raport realizat de compania CipherTrace.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )