Libnet.ro
UNICEF

11:30

Deficit bugetar de 2,8% din PIB, dupa primele 10 luni

Adevărul Adevărul,
Deficit bugetar de 2,8% din PIB, dupa primele 10 luni

Executia bugetara pe primele 10 luni ale acestui an arata ca deficitul bugetar a ajuns la 28,83 miliarde de lei, respectiv 2,8% din produsul intern brut PIB). continuă pe Adevărul

Deficitul bugetar va fi intre 4,1 - 4,3% din PIB, la rectificare (surse)

Deficitul bugetar dupa rectificare va fi intre 4,1 - 4,3% din PIB, au declarat, pentru HotNews. ro, surse din Ministerul Finantelor Publice. Acestea au precizat ca proiectul de rectificare va intra in Consiliul Economic si Social miercuri.

Demisie in PSD. Cine pleaca din partid dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte

Un vicepresedinte al PSD Oradea, Adrian Stanga, a demisionat din functie, dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte PSD cu drept de vot in CEX. Avand in vedere faptul ca intotdeauna am respectat.

Dezastrul lasat de PSD in finantele tarii: Deficitul bugetar va fi intre 4,1 - 4,3% din PIB, la rectificare

Deficitul bugetar va atinge o cifra intre 4,1% si 4. 3% dupa rectificare, conform unor surse din Ministerul Finantelor, citate de Hotnews. Acest proiect ar urma sa intre miercuri in Consiliul Economic si.

MFP A POSTAT PROIECTUL DE RECTIFICARE BUGETARA: Finantele estimeaza un deficit bugetar de 4,3%

Deficitul bugetar pentru acest an este estimat la 4,3%, in proiectul de rectificare bugetara postat, in aceasta dimineata, pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Anterior acesta era preconizat la 2,76%.

Deficitul estimat de Guvernul Orban pentru 2019 e 4,3% din PIB. De unde se taie bani la rectificarea bugetara

Deficitul bugetului general consolidat pentru 2019 se va majora la 4,3% din Produsul intern brut in urma celei de-a doua rectificari bugetare, iar printre ministerele care vor primi fonduri suplimentare se afla.

Deficitul estimat de Guvernul Orban pentru 2019 e 4,3% din PIB

Deficitul bugetului general consolidat pentru 2019 se va majora la 4,3% din Produsul intern brut in urma celei de-a doua rectificari bugetare, iar printre ministerele care vor primi fonduri suplimentare se afla.

Rezultate financiare ING Bank Romania: ce profit inregistreaza olandezii dupa primele 9 luni din acest an

ING Bank Romania a inregistrat un profit net de 599 de milioane de lei la sfarsitul celui de-al treilea trimestru din 2019, cu 70 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Fotbal feminin: Samantha Kerr devine jucatoarea cu cel mai mare salariu din istorie, dupa transferul la Chelsea

Australianca Samantha Kerr va fi transferata la Chelsea in perioada de mercato din aceasta iarna si va deveni jucatoarea cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului feminin, 480. 000 de euro brut pe an, informeaza lequipe. fr.

Focuri de arma trase de politistii din Bragadiru dupa un sofer care nu a vrut sa opreasca masina

Politisti din Bragadiru au tras focuri de arma intr-o actiune de urmarire a sofer care a refuzat sa opreasca, ulterior cele doua persoane din masina reusind sa fuga, arataAgerpres. in prezent,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )