Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primii protestatari au inceput sa ocupe Piata Victoriei in pregatirea mitingului diasporei: Acestia au adus o rulota si vor sa ramana peste noapte in corturi (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Primii protestatari au inceput sa ocupe Piata Victoriei in pregatirea mitingului diasporei: Acestia au adus o rulota si vor sa ramana peste noapte in corturi (FOTO, VIDEO)

Incep pregatirile pentru marele miting al diasporei anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei din Capitala. Joi dimineata, mai multe persoane au adus o rulota si au ocupat rondul din piata unde au afisat. continuă pe B1

Primii protestatari au inceput sa ocupe Piata Victoriei in pregatirea mitingului diasporei: Acestia au adus o rulota si vor sa ramana peste noapte in corturi (FOTO)

Incep pregatirile pentru marele miting al diasporei anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei din Capitala. Joi dimineata, mai multe persoane au adus o rulota si au ocupat rondul din piata unde au afisat.

Primii protestatari au ajuns deja in Piata Victoriei din Capitala, cu o rulota inscriptionata cu mesaje anti-PSD

Primii protestatari au ajuns deja in fata Guvernului, pentru mitingul de maine, 10 august. Oamenii au ridicat un cort si au parcat o rulota in squar-ul din fata cladirii Executivului. Rulota poarta mesaje anti-PSD si imagini din carton cu Viorica Dancila. Pe un banner rosu urias, protestatarii cer demisia Guvernului.

Presa internationala scrie despre protestul de vineri al diasporei, din Piata Victoriei din Capitala

Presa internationala scrie despre protestul romanilor din diaspora, care va avea loc vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Romanii din diaspora se intorc acasa inainte de de protestul anti-guvernamental, titreaza Associated Press, citata de ABC News, New York Times si The Washington Post.

MESAJ SFASIETOR. O romanca venita sa protesteze in Piata Victoriei izbucneste in plans in fata jurnalistilor (VIDEO)

Multi dintre romanii care muncesc in strainatate s-au intors in aceste zile acasa. O parte dintre ei au revenit nu doar ca sa-si vada familiile, ci si ca sa participe la protestul de vineri, din Piata.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )