Libnet.ro
UNICEF

19:45

Primii protestatari au ajuns deja in Piata Victoriei din Capitala, cu o rulota inscriptionata cu mesaje anti-PSD

Adevărul Adevărul,
Primii protestatari au ajuns deja in Piata Victoriei din Capitala, cu o rulota inscriptionata cu mesaje anti-PSD

Primii protestatari au ajuns deja in fata Guvernului, pentru mitingul de maine, 10 august. Oamenii au ridicat un cort si au parcat o rulota in squar-ul din fata cladirii Executivului. Rulota poarta mesaje anti-PSD si imagini din carton cu Viorica Dancila. Pe un banner rosu urias, protestatarii cer demisia Guvernului. continuă pe Adevărul

Primii protestatari au inceput sa ocupe Piata Victoriei in pregatirea mitingului diasporei: Acestia au adus o rulota si vor sa ramana peste noapte in corturi (FOTO)

Incep pregatirile pentru marele miting al diasporei anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei din Capitala. Joi dimineata, mai multe persoane au adus o rulota si au ocupat rondul din piata unde au afisat.

Primii protestatari au inceput sa ocupe Piata Victoriei in pregatirea mitingului diasporei: Acestia au adus o rulota si vor sa ramana peste noapte in corturi (FOTO, VIDEO)

Incep pregatirile pentru marele miting al diasporei anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei din Capitala. Joi dimineata, mai multe persoane au adus o rulota si au ocupat rondul din piata unde au afisat.

Presa internationala scrie despre protestul de vineri al diasporei, din Piata Victoriei din Capitala

Presa internationala scrie despre protestul romanilor din diaspora, care va avea loc vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Romanii din diaspora se intorc acasa inainte de de protestul anti-guvernamental, titreaza Associated Press, citata de ABC News, New York Times si The Washington Post.

Jandarmeria se mobilizeaza inaintea mitingului din Capitala. Oamenii legii indeamna la calm

Jandarmeria se mobilizeaza inaintea mitingului din Capitala de vineri. Oamenii legii indeamna la calm si spun ca nu vor intra in conflict de protestatarii, in ciuda mesajele de instigare care circula in.

Protest la Spitalul Universitar din Capitala. Ambulanta a intervenit de urgenta

Sunt proteste la Spitalul Universitar din Capitala, miercuri dimineata. Oamenii au iesit din strada din cauza faptului ca nu au materiale suficiente pentru a salva vieti asa cum prevede profesia lor. Mai.

Veridio: Piata imobiliara din Cluj-Napoca a crescut cu 30%

Piata imobiliara din Cluj-Napoca a crescut, anul trecut, cu 30% fata de anul anterior, atingand pragul de circa 600 de milioane de euro - suma ce reprezinta de peste doua ori bugetul Primariei 257 milioane de euro in prezent) sau costul integral estimat pentru realizarea metroului din Cluj-Napoca, arata specialistii din cadrul companiei de consultanta Veridio. Acestia realizeaza anual Ghidul tranzactiilor imobiliare din Cluj-Napoca. Editia aferenta lui 2017 subliniaza ca, din perspectiva pretului, Clujul s-a pozitionat, anul trecut, pe cea de-a doua pozitie la categoria preturilor medii pe metru patrat, pe primul loc fiind Sectorul 1 din Bucuresti. Pretul mediu in 2017 pe segmentul apartamentelor a crescut cu peste 20% fata de anul precedent, ajungand la 1. 211 euro/mp, de la 1. 000 euro/mp in 2016.

Europarlamentarul Maria Grapini, jigniri la adresa romanilor din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting (FOTO)

Mitingul diasporei ce va avea loc pe 10 august in Piata Victoriei din Capitala ii supara teribil pe politicienii puterii. Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe Facebook o postare in care se aduc jigniri.

MESAJ SFASIETOR. O romanca venita sa protesteze in Piata Victoriei izbucneste in plans in fata jurnalistilor (VIDEO)

Multi dintre romanii care muncesc in strainatate s-au intors in aceste zile acasa. O parte dintre ei au revenit nu doar ca sa-si vada familiile, ci si ca sa participe la protestul de vineri, din Piata.

Ziua n care romnii s-au ntors acasa. Prezenta masiva anuntata la mitingul Diasporei, de vineri, din Piata Victoriei. Lista protestelor din tara si strainatate

Romanii din diaspora si cei ramasi in tara si-au dat intalnire vineri, in Piata Victoriei, din Bucuresti, pentru a protesta fata de directia in care PSD impinge Romania. Mitingul Diasporei, din 10 august, a fost anuntat pe retelele de socializare in urma cu doua luni, moment din care romanii din strainatate s-au mobilizat pe retelele de socializare, iar in ultimele zile coloane de masini dinspre Europa au intrat in tara prin vamile Bors si Nadlac cu destinatia Bucuresti.

Vintu, mesaj pentru Diaspora: Mi-ati aratat ca sunt DOBITOC! As striga in PIATA VICTORIEI alaturi de voi, mai putin JOS PENALII. E lesne de inteles de ce

Mitingul din 10 august ii uneste pe romani si arata lumii ca suntem o nuca greu de spart, este de parere Sorin Ovidiu Vintu. Din inchisoare, afaceristul recunoaste ca s-a inselat atunci cand a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )