Libnet.ro
UNICEF

11:15

A primit cea mai mare amenda aplicata vreodata in Romania pentru ca si-a abandonat pisica pe un camp

Adevărul Adevărul,
A primit cea mai mare amenda aplicata vreodata in Romania pentru ca si-a abandonat pisica pe un camp

Femeia amenadata este din comuna Bunesti, judetul Suceava, iar oamenii legii au reusit sa o identifice cu ajutorul unor fotografii facute de o martora care a asistat la intreaga scena. continuă pe Adevărul

FOTO Cea mai mare plantatie de aronia din Romania se afla la Charlottenburg. Afacere sanatoasa cu regina fructelor de padure

O familie de timiseni a pus bazele primei si celei mai mari plantatiide aronia din Romania, o planta mai putin cunoscuta la noi in tara,dar care are proprietati benefice pentru organism.

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

Spania: Madrid este capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de coronavirus. Protest al catorva mii de locuitori ai cartierelor care vor fi inchise de luni (VIDEO)

Madridul a devenit capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Pana la data de 13 septembrie, in capitala Spaniei, la fiecare 100. 000 de locuitori existau 700,16 de cazuri de infectare cu.

Cola si jocuri de societate: O femeie de 117 ani a devenit cea mai batrana persoana care a trait vreodata in Japonia

O femeie japoneza in varsta de 117 care are o slabiciune pentru sucuri carbogazoase si ciocolata a devenit cea mai batrana persoana care a trait vreodata in Japonia, relateaza The Guardian.

Traian Basescu: Nicusor Dan ar fi un exceptional inspector la disciplina in constructii. intr-adevar, are cea mai mare sustinere politica, dar asta e argument pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu, candidat al PMP pentru functia de primar general al Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la alegerile locale votul nu ar trebui sa.

VIDEO Madrid, capitala europeana cu cea mai mare incidenta de Covid-19. Mii de locuitori protesteaza fata de noile restrictii ce vor intra in vigoare luni

Mii de locuitori din cartierele sudice ale Madridului afectate de restrictiile de mobilitate care vor intra in vigoare luni au iesit pe strazi, duminica, pentru a protesta fata de aceste noi masuri ale Guvernului regional condus de Isabel Diaz Ayuso, pe care le considera segregationiste.

O posibila solutie pentru ca frecventa trenurilor catre aeroport sa fie mai mare

CFR Infrastructura trebuie sa lucreze urgent la o solutie de crestere a frecventei trenurilor Gara de Nord - Aeroport, fiindca la un tren o data la 50 - 60 minute, aceasta investitie de 80 milioane euro isi pierde o mare parte din utilitate, spune deputatul Catalin Drula. Parlamentarul, membru in comisia de Transporturi, spune ca marea problema este ca linia este simpla pe cea mai mare parte din lungimea ei, iar dublarea ar dura mult in ritmul de la noi. Ar fi insa cateva solutii mai simple ce ar permite circulatia a doua trenuri pe ora. Iata ce spune Catalin Drula.

Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Pusa Darie a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Mama din spectacolul Dansul Delhi de Ivan Viripaev, regia Radu Afrim la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu Craiova.

Gala UNITER 2020 - Trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal a fost castigat de Anca Hanu

Anca Hanu a primit, luni seara, trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, Chiritza Barzoi din Chiritza in concert, dupa Vasile Alecsandri si Matei Millo, un spectacol concert de Ada Milea la Teatrul National Cluj-Napoca, la editia a 28-a a galei Uniunii Teatrale din Romania care are loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )