Libnet.ro
UNICEF

21:15

Traian Basescu: Nicusor Dan ar fi un exceptional inspector la disciplina in constructii. intr-adevar, are cea mai mare sustinere politica, dar asta e argument pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Nicusor Dan ar fi un exceptional inspector la disciplina in constructii. intr-adevar, are cea mai mare sustinere politica, dar asta e argument pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu, candidat al PMP pentru functia de primar general al Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la alegerile locale votul nu ar trebui sa. continuă pe B1

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

Traian Basescu: Barna si Orban, l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs, pe Nicusor Dan

Traian Basescu, candidatul PMP pentru Primaria Capitalei, il ataca pe candidatul dreptei, Nicusor Da.

Ce procente au Nicusor Dan, Gabriela Firea si Traian Basescu, potrivit unui sondaj prezentat de candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS

Nicusor Dan a prezentat sambata, intr-o conferinta de presa, un sondaj potrivit caruia ar avea un avans in fata Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, insa avansul este mai mic decat marja de eroare a cercetarii sociologice.

MIHAIL NEAMTU: Ma ofer sa construiesc o carciuma fara avize daca Nicusor Dan participa la dezbaterea cu Traian Basescu

Mihail Neamtu, candidat la Primaria Sectorului 3 din partea PMP, ii reproseaza parlamentarului Nicusor Dan, sustinut de alianta USR PLUS si PNL la Primaria Capitalei, ca nu a gasit ragazul unor negocieri strategice cu Miscarea Populara si nici oportunitatea unei dezbateri despre viitorul Bucurestiului cu Traian Basescu, in schimb, a avut disponibilitate sa salveze carciuma lui Mihai Mitrache, un afacerist obscur.

Basescu, dupa ultimul sondaj prezentat de PNL: Daca pierde Nicusor Dan, eu il scot in suturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria

Traian Basescu, candidatul PMP la alegerile pentru Primaria Capitalei la Alegerile Locale din 2020, a comentat sondajul de opinie prezentat sambata de Nicusor Dan, care arata o cursa stransa intre candidatul PNL-USR-PLUS si primarul in functie, Gabriela Firea, candidata din partea PSD. Fostul presedinte spune ca Barna si Orban l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs pe insusi Nicusor Dan.

Basescu: Nenorocitii i-au legat de gat lui Nicusor Dan un carton pe care au desenat niste cifre Draga Orban, daca pierde te scot in suturi de la Palatul Victoria

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca are cu 10% mai mult decat in sondajul prezentat sambata de Nicusor Dan si este pe trend de crestere in timp ce candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS este pe punctul de a pierde alegerile in favoarea unei primarite care este profund corupta. Sper sa nu am dreptate, dar daca va fi asa draga Orban Ludovic, eu te scot in suturi de la Palatul Victoria si te las fara serviciu, a adaugat fostul presedinte.

Basescu propune o dezbatere impreuna cu Gabriela Firea si cu Nicusor Dan, chiar in sediul Primariei

Traian Basescu a propus, duminica, organizarea unei dezbateri in trei, impreuna cu Gabriela Firea si.

Traian Basescu propune o dezbatere cu Firea si Dan in sala de consiliu a PMB

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, propune o dezbatere cu principalii contracandidati, Gabriela Firea si Nicusor Dan, care sa fie gazduita de sala de consiliu a municipalitatii.

Traian Basescu, despre o posibila retragere a sa din cursa pentru Primaria Capitalei: E o prostie

Traian Basescu, candidatul PMP la functia de primar al Capitalei, a declarat din nou ca nu se va retrage din cursa electorala pentru ca voturile pe care le-ar primi sa se indrepte catre Nicusor Dan, candidat.

Cazul Mitrache-Caine: Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan, ar fi fost demis

Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan cand intervenea pentru oprirea unei actiuni de demolare a unei constructii detinute de Mihai Mitrache, cunoscut sub porecla deCaine, ar fi fost.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )