Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a primit printesa Diana dupa divortul de Charles. Suma uriasa incasata, plus un alt cadou impresionant

Playtech Playtech,
Ce a primit printesa Diana dupa divortul de Charles. Suma uriasa incasata, plus un alt cadou impresionant

Dupa ce divortul dintre Diana si Chaarles s-a finalizat in anul 1996, fara a surprinde insa pe prea multa lume, din cauza amantlacului dintre el si Camilla, a urmat apoi o perioada de speculatii referitoare la partajul celor doi. Ce a primit printesa Diana dupa divortul de Charles in fapt, Diana a primit mai multe . continuă pe Playtech

Ce se ascundea in masina in care a murit Printesa Diana. Secretul teribil a iesit la iveala

Au trecut aproape 23 ani de la moartea printesei Diana, trecere in nefiinta ce a socat intreaga planeta. Printesa Diana si-a pierdut viata intr-un accident ce a avut loc la Paris. Automobilul in care calatorea fosta sotie a printului Charles, un Mercedes-Benz Clasa S, ascunde un secret teribil. Ce se ascundea in Mercedesul in care .

10 lucruri pe care nu le stiai despre Printesa Diana. Cat au costat inelul de logodna si rochia de mireasa

Familia regala a Marii Britanii este una dintre cele mai importante familii de pe planeta. Fara doar si poate, atunci cand pomenim de ei, ne aducem aminte de Printesa Diana, a carei viata tumultoasa a sfarsit prematur si tragic. 10 lucruri pe care nu le stiai despre Printesa Diana Parintii au divortat cand ea avea .

Ce nota a primit Ianis Hagi dupa golurile cu Lyon. A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi a stralucit in cea mai importanta partida amicala din presezon pentru Glasgow Rangers, 2-0 cu Lyon. Decarul nationalei Romaniei a marcat ambele goluri, in decurs de cinci minute, in poarta lui Ciprian Tatarusanu. Rangers a reusit sa se impuna in ciuda faptului ca a jucat cu un om in minus inca din prima .

Ce a refuzat Charles sa ii dea Printesei Diana dupa divortul regal. Aceasta primise deja 17 mil. de lire sterline si un apartament de lux

Dupa ce divortul dintre cei doi s-a finalizat in 1996, fara a surprinde pe prea multa lume, din cauza amantlacului dintre el si Camilla, a urmat o lunga perioada de speculatii referitoare la partajul celor doi. in fapt, Diana a primit mai multe beneficii, dar i s-a anulat si o mare placere odata cu aceasta separare controversata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )