Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

Ce nota a primit Ianis Hagi dupa golurile cu Lyon. A fost cel mai bun de pe teren

Playtech Playtech,
Ce nota a primit Ianis Hagi dupa golurile cu Lyon. A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi a stralucit in cea mai importanta partida amicala din presezon pentru Glasgow Rangers, 2-0 cu Lyon. Decarul nationalei Romaniei a marcat ambele goluri, in decurs de cinci minute, in poarta lui Ciprian Tatarusanu. Rangers a reusit sa se impuna in ciuda faptului ca a jucat cu un om in minus inca din prima . continuă pe Playtech

Si francezii au fost cuceriti de Ianis Hagi! Cuvinte mari la adresa romanului

Ianis Hagi a impresionat pe toata lumea cu prestatia sa din partida castigata de Rangers pe terenul lui Lyon, scor 2-0. Romanul a marcat ambele goluri si a fost elogiat de jurnalistii scotieni, care i-au dat cea mai mare nota din echipa. Prestatia lui Ianis a fost elogiata si de presa franceza. Le Progres scrie .

Scotienii au innebunit dupa evolutia lui Ianis Hagi. Romanul a marcat de doua ori cu Lyon

Rangers au refuzat sa recidiveze dupa jocul slab din prima repriza a lui Ryan Kent, intrucat au reusit o impresionanta victorie cu 2-0 in fata celor de la Lyon in deschiderea competitiei amicale Veolia Trophy. Scotienii au innebunit dupa evolutia lui Ianis Hagi Ianis Hagi nu a fost integralist in acest meci amical cu cei .

Ianis Hagi a inscris doua goluri in cinci minute, in Lyon - Glasgow Rangers 0-2

Ianis Hagi a reintrat pe teren la turatie maxima, inscriind in cinci minute doua goluri pentru Glasg.

Gestul facut de Ianis Hagi inainte sa inscrie doua goluri in poarta lui Ciprian Tatarusanu (FOTO)

Ianis Hagi, cumparat definitiv de Glasgow Rangers, in schimbul a 3,5 milioane de euro, a bifat o noua prestatie excelenta in tricoul scotienilor. in amicalul cu Lyon a inscris doua goluri in poarta lui.

Fanii lui Rangers isi pun toate sperantele in Ianis Hagi: Tu vei face diferenta in acest sezon

Ianis Hagi nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a deveni unul dintre favoritii fanilor lui Glasgow Rangers. Romanul a fost imprumutat in iarna, de la Genk, si transferat definitiv la inceputul acestei luni. 3,5 milioane de euro au platit scotienii pentru a-l cumpara pe Hagi, iar fanii sunt convinsi ca echipa a .

Rival pentru Ianis Hagi? Transferul care poate da peste cap evolutiile romanului

Glasgow Rangers preseaza pentru a bifa un transfer important in aceste zile. Conform jurnalistilor de la scotsman. com, Steven Gerard insista pentru Bongani Zungu, international sud-african. Mijlocasul de 27 de ani este in prezent legitimat la Amiens. Conform sursei citate, Rangers ar fi dispusa sa achite 3,5 milioane de euro pentru acest transfer. Francezii ar putea .

Ce a primit printesa Diana dupa divortul de Charles. Suma uriasa incasata, plus un alt cadou impresionant

Dupa ce divortul dintre Diana si Chaarles s-a finalizat in anul 1996, fara a surprinde insa pe prea multa lume, din cauza amantlacului dintre el si Camilla, a urmat apoi o perioada de speculatii referitoare la partajul celor doi. Ce a primit printesa Diana dupa divortul de Charles in fapt, Diana a primit mai multe .

Ianis Hagi a marcat de doua ori in poarta lui Ciprian Tatarusanu

Glasgow Rangers a invins-o pe Olympique Lyon, cu 2-0, intr-un amical disputat cu portile inchise pe terenul formatiei din Hexagon.

Ce le-a spus Alina Bica italienilor, dupa ce a fost prinsa. Ofiterii s-au uitat mirati la ea

Dupa cum s-a scris in toata presa nationala, Alina Bica a fost prinsa si arestata in Italia, urmand sa se faca actele si procedura de extradare. Pana la finalizarea actelor Bica a fost pusa in arest la domiciliudin Italia. Ce le-a spus Alina Bica italienilor, dupa ce a fost prinsa Conform celor de la Antena .

EXCLUSIV Ce se intampla cu ucigasul Larisei Chelaru, la un an dupa ce a fost eliberat conditionat. Decizie radicala, dupa ce a ajuns sa aiba si el un copil si propria lui familie

In urma cu cateva zile, ucigasul Larisei Chelaru a scapat, definitiv, si de eliberarea conditionata, ispasindu-si pedeapsa. Playtech. ro a aflat care sunt planurile de viitor ale lui Robert Ciobanu si din ce intentioneaza sa isi castige existenta. A rapit, violat si ucis o fetita de 8 ani in 2005, sotii Chelaru mergeau la politie pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )