Libnet.ro
UNICEF

11:15

Primul artist vaccinat in Romania. Cum a fost posibil asa ceva

Playtech Playtech,
Primul artist vaccinat in Romania. Cum a fost posibil asa ceva

Primul artist din Romania care a ales sa se vaccineze vine acum cu detalii despre cele petrecute. Cum a putut sa primeasca serul atat de repede? Despre cine este vorba si care sunt primele informatii legate de starea sa de sanatate? Primul artist vaccinat din Romania. Detalii despre starea acestuia Au trecut cateva zile de . continuă pe Playtech

Un milion de euro pentru 20 de angajati, la stat! Cum a fost posibil asa ceva in Romania

Un milion de euro au fost cheltuiti de la stat pentru 20 de angajati, anul trecut. Cum a fost posibil asa ceva in Romania vrea sa vada si ministrul Economiei, Claudiu Nasui, care a anuntat marti ca va trimite Corpul de Control la una dintre cele mai inutile institutii de stat, care a cheltuit in .

Bunica lui Ruby a ramas fara dinti, in propria casa. Catalin Maruta a ras cand a aflat cum a fost posibil

Invitata la emisiunea La Maruta de pe Pro TV, bunica lui Ruby a povestit, spre deliciul telespectatorilor, cum a ramas fara dinti, in propria casa. Catalin Maruta a ras cand a aflat cum a fost posibil asa ceva. Cum a ramas bunica lui Ruby fara dinti Ruby, mamaia Gherghina si Robert fratele cel mic al .

Delia, prima experienta neplacuta in 2021. Mesajul care spune totul, nu credea ca e posibil asa ceva

Dupa Zanzibar, Delia Matache a mers intr-o alta destinatie, dar se pare ca aceasta noua destinatie nu a fost chiar pe placul ei. Astfel ca dupa zilele de relaxare in prima destinatie, aceasta a mers catre o statiune turistica din Mexic, care nu s-a ridicat la asteptarile ei. Delia, prima experienta neplacuta in 2021 Si .

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii.

Primul medic vaccinat anti-COVID-19 la Galati: Este singura solutie pentru a stapani aceasta drama VIDEO

Primele doze de vaccin anti COVID-19 au ajuns, luni, la Galati, iar prima persoana imunizata este dr. Manuela Arbune, medicul care a fost de garda in noaptea in care a fost confirmat primul caz de Covid-19 in judetul Galati.

Uriasul atac cibernetic din SUA ar fi fost posibil din cauza unei brese la soft-ul unei companii din Cehia fondata de trei rusi

Uriasul atac informatic ce a afectat multe agentii guvernamentale pare a fi cel mai grav din istoria SUA, iar acum este examinata o noua pista: atacatorii s-ar putea sa fi profitat de o bresa in soft-ul unei companii cu sediul in Cehia, companie ce a fost fondata de trei rusi si are si birouri in Rusia si SUA. Anchetatorii verifica un soft al companiei JetBrains, produs numit TeamCity care permite dezvoltatorilor sa testeze si sa modifice codul sursa inaintea lansarii unui program, informeaza New York Times.

Abuzurile indurate de o cantareata din Romania: Am fost batuta pana ma scapam pe mine

Povestea de viata dramatica a cantaretei de muzica populara Rodica Mitran. Vedeta a marturisit ca tatal ei i-a provocat traume psihice de nesuportat si de neuitat nici in ziua de astazi. Rodica Mitran, batuta de tata. Cantareata de muzica populara a trecut prin abuzuri teribile Cantareata a fost martora momentului cand tatal ei a vrut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )