Libnet.ro
UNICEF

14:00

Primul avion electric sportiv din lume, prezentat la Dubai de un organizator sustinut de Airbus

România Liberă România Liberă,
Primul avion electric sportiv din lume, prezentat la Dubai de un organizator sustinut de Airbus

Primul avion sportiv electric din lume a fost prezentat duminica, la Dubai, de Air Race E, un organi. continuă pe România Liberă

Primul avion electric sportiv din lume prezentat la Dubai

Primul avion sportiv electric din lume a fost prezentat duminica, la Dubai, de Air Race E, un organizator de competitii aeriene sustinut de Airbus, care doreste sa isi dezvolte tehnologia aerospatiala ecologica, transmite Reuters.

Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsoft Bill Gates l-a depasit vineri pe CEO-ul Amazon Jeff Bezos, urcand pe primul loc in topul celor mai bogate persoane din lume, cu 110 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index, citat de CNN si Mediafax.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, influentate in mod negativ de datele economice

Pietele europene au scazut ieri, din cauza unor date care arata ca economia Chinei are de suferit de pe urma razboiului comercial cu SUA, respectiv a unor cifre care arata stagnarea economiei germane.

BURSELE DIN LUME Trump pune bursele pe curs negativ

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, dupa ce, marti, presedintele american Donald Trump si-a reluat atacul impotriva Chinei, afirmand ca aceasta tara a inselat Statele Unite. Trump a avertizat ca va majora tarifele vamale daca nu va incheia un acord comercial cu Beijingul.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )