Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Hotnews Hotnews,
 Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsoft Bill Gates l-a depasit vineri pe CEO-ul Amazon Jeff Bezos, urcand pe primul loc in topul celor mai bogate persoane din lume, cu 110 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index, citat de CNN si Mediafax. continuă pe Hotnews

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

Romania, distrusa! Reactie acida dupa meciul jalnic al nationalei cu Suedia: Cel mai prost din ultimii 45 de ani!

Tricolorii au fost sustinuti de un stadion arhiplin, insa au avut cea mai slaba prestatie din aceste preliminarii, fiind batuti fara drept de apel.

Bill Gates a revenit pe primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Microsoft Bill Gates l-a depasit vineri pe CEO-ul Amazon Jeff Bezos, urcand pe primul loc in topul celor mai bogate persoane din lume, cu 110 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index.

Simona Halep, imaginea care i-a cucerit pe fani. Unde se afla acum romanca, cel mai probabil cu iubitul ei

Simona Halep a terminat anul nu cu prea mult succes, dar tot cu sustinerea romanilor alaturi. Aceasta se bucura de timpul liber si de frumosa poveste de dragoste pe care o traieste alaturi de Toni Iuruc. Unde se afla aceasta? Cel mai probabil, partenerul ii este alaturi. Simona Halep e in vacanta cu iubitul? Campioana .

Primul avion electric sportiv din lume, prezentat la Dubai de un organizator sustinut de Airbus

Primul avion sportiv electric din lume a fost prezentat duminica, la Dubai, de Air Race E, un organi.

Primul avion electric sportiv din lume prezentat la Dubai

Primul avion sportiv electric din lume a fost prezentat duminica, la Dubai, de Air Race E, un organizator de competitii aeriene sustinut de Airbus, care doreste sa isi dezvolte tehnologia aerospatiala ecologica, transmite Reuters.

Record Guinness: Cel mai lung talk show TV, in Germania

Realizatorii de televiziune germani Ariane Alter si Sebastian Meinberg au stabilit un nou record Guinness pentru cel mai lung talk show, un maraton TV care a durat 72 de ore si a fost difuzat live pe postul ARD-alpha, potrivit agentiei DPA, citate de Mediafax.

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,.

CONCEDIERI MASIVE. Cel mai vechi producator european de portelan disponibilizeaza o treime din personal

Cel mai vechi producator european de portelan, infiintat in 1710,se confrunta cu o situatie financiara grava. Compania germana Meissen si-aanuntat, joi, intentia de a disponibiliza o treime di.

Black Friday la eMAG: 10 de produse cu cel mai mic pret din Romania

Traditional, eMAG are cateva produse iconice pentru Black Friday. Sunt preturi foarte mici, iar unitatile sunt limitate. Vorbim de cateva sute, poate peste o mie, in cel mai bun caz. intr-un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )