Libnet.ro
UNICEF

22:30

Primul Black Friday cand clientii au sansa sa primeasca produsele comandate cadou!

Adevărul Adevărul,
Primul Black Friday cand clientii au sansa sa primeasca produsele comandate cadou!

Ce oferta poate fi mai buna decat sa-ti primesti banii inapoi? Pe 20 noiembrie, in fiecare ora, un client primeste banii inapoi pentru produsul comandat online pe evolioshop. com! Promotia include toate comenzile plasate pe parcursul zilei, indiferent de valoare, intre ora 8. 00 si 24. continuă pe Adevărul

Primul Black Friday cand clientii au sansa sa primeasca produsele comandate cadou! (p)

Ce oferta poate fi mai buna decat sa-ti primesti banii inapoi? Pe 20 noiembrie, in fiecare ora, un client primeste banii inapoi pentru produsul comandat online pe evolioshop. com! Promotia include toate.

De Black Friday MarketOnline.ro ofera garantia celui mai mic pret

In a cincea editie Black Friday magazinul MarketOnline le ofera utilizatorilor online garantia CELUI MAI MIC PRET platind de 4 ori diferenta pentru produsele din campanie daca gasesc in alta parte mai ieftin. Clientii vor putea cumpara intre 20 si 22 noiembrie produse cu discount-uri de pana la 60%.

Black Friday 2015: reduceri impresionante la QuickMobile

La QuickMobile, Black Friday 2015 va debuta pe 15 noiembrie cu reduceri de pana la 80%. Black Friday 2015 la QuickMobile va avea loc in perioada 20 22 noiembrie, atat in magazinul online cat si in magazinele fizice. Din cate se pare, clientii din toate tarilevor putea cumpara produse la reducere de pe QuickMobileShop. com. [] Black Friday 2015: reduceri impresionante la QuickMobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vinerea Neagra 2015: Cand a aparut Black Friday

Se fac patru anide cand a aparut Black Friday in Romania. Din 2011, evenimentul a reusit sa atraga de fiecare data un numar record de consumatori, fiind un moment crucial in societatea romaneasca, axata oricum pe consumerism in masuri din ce in ce mai mari. De cand a aparut Black Friday, acest evenimenta reusit sa [] Vinerea Neagra 2015: Cand a aparut Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la eMAG: ce stim inainte de ziua marilor reduceri

Black Friday 2015 la eMAG se organizeaza pe data de 20 noiembrie. Pana aflam exact ce reduceri pregateste gigantul, trecem in revista cateva dintre lucrurile care se cunosc pana in acest punct. Dupa cum spuneam mai inainte, Black Friday 2015 la eMAG incepe pe data de 20 noiembrie. Startul la reduceri va fi dat dimineata, [] Black Friday 2015 la eMAG: ce stim inainte de ziua marilor reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 aduce reduceri de pana la 80% la QuickMobile

QuickMobile a anuntat campania de Black Friday 2015 pentru weekend-ul 20-22 noiembrie si promite reduceri de pana la 80%.

Black Friday 2015: cum pot strange magazinele mai multi clienti inainte de reduceri

Black Friday 2015 se apropie, iar marii retaileri atat online cat si offline isi pregatesc ofertele pentru cumparatorii in cautare de reduceri. Noi am pregatit cateva sfaturi pentru Black Friday 2015 pentru utilizatori, iar agentia de marketing online Todays are cateva sfaturi pentru magazine. Agentia de marketing online Todays propune, pentru cresterea volumului [] Black Friday 2015: cum pot strange magazinele mai multi clienti inainte de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reduceri de pana la 80%. Ceasuri de lux. Banii inapoi pe loc. Black Friday, pe scurt, la WatchShop.ro!

WatchShop. ro comercializeaza online ceasuri originale inca din 2009, ajungand in 2014 la o cifra de afaceri de aproape 1 000 000 eur. Black Friday ia amploare de la an la an.

Black Friday 2015 la Altex: Cinci gadgeturi pe care sa le iei acum la reducere

Black Friday 2015 la Altex a sosit deja. Asa cum v-ati astepta deja de la noi va vom prezenta o serie de produse aflate la reducere care merita cumparate. Daca ati asteptat aceasta perioada sa cumparati telefonul, tableta sau televizorul mult dorit, sau pur si simplu se nimereste ceva la un pret extrem de mic [] Black Friday 2015 la Altex: Cinci gadgeturi pe care sa le iei acum la reducere Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

(P) De Black Friday iti faci plinul de sanatate!

Cauti produse naturale care sa te faca sa simti bine si sa arati bine? Stai cu ochii pe www. artaceaiului. ro si de Black Friday, pe 20 Noiembrie , cumperi la preturi speciale cele mai bune ceaiuri, cafele si accesorii de care sa te bucuri tot restul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )