Libnet.ro
UNICEF

13:15

Black Friday 2015: cum pot strange magazinele mai multi clienti inainte de reduceri

Playtech Playtech,
Black Friday 2015: cum pot strange magazinele mai multi clienti inainte de reduceri

Black Friday 2015 se apropie, iar marii retaileri atat online cat si offline isi pregatesc ofertele pentru cumparatorii in cautare de reduceri. Noi am pregatit cateva sfaturi pentru Black Friday 2015 pentru utilizatori, iar agentia de marketing online Todays are cateva sfaturi pentru magazine. Agentia de marketing online Todays propune, pentru cresterea volumului [] Black Friday 2015: cum pot strange magazinele mai multi clienti inainte de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cum a explicat eMAG preturile mai mari practicate inainte de Black Friday 2015

Cu aproape o saptamana inainte de Black Friday 2015, eMAG a afisat preturi mai mari, de la o zi la alta, in aplicatia pentru Android. Compania explica de ce s-a intamplat asta.

Black Friday 2015: magazine care nu vand gadgeturi, dar pe care sa le urmaresti

Black Friday 2015 nu va aduce reduceri la doar la vanzatorii de gadgeturi, ci si magazinele din alte sectoare ale economiei. La fel ca in fiecare an, cele mai mari incasari de Black Friday le vor avea comerciantii de produse electrice si electronice, gratie ofertelor remarcabile. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam si de [] Black Friday 2015: magazine care nu vand gadgeturi, dar pe care sa le urmaresti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cinci dispozitive Sony pe care le gasesti la reducere inainte de Black Friday 2015

In perioada aceasta, eMAG va ofera cateva reduceri semnificative la dispozitivele Sony. in perioada 11-15 noiembrie, o mare parte din produsele Sony din oferta celor de la eMAG pot fi achizitionate la oferta in cadrul celei mai noi campanii de reduceri a magazinului online. in afara de telefoane si televizoare, clientii isi pot achizitiona si [] Cinci dispozitive Sony pe care le gasesti la reducere inainte de Black Friday 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: F64 anunta planurile pentru Vinerea Neagra

F64 pornestecampania de reduceri Black Friday 2015 pe 20 noiembrie, la miezul noptii. Campania se va desfasura atatonline, cat si offline timp de trei zile, pana pe 22 noiembrie. Clientii care doresc sa testeze si saachizitioneze produse la reducere pot vizita magazinul F64 din bulevardul Unirii nr. 45 de vineri panaduminica. in primele doua zile, [] Black Friday 2015: F64 anunta planurile pentru Vinerea Neagra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

La F64, Black Friday 2015 tine trei zile: cand e vinerea neagra pentru foto-video

Black Friday 2015 va fi si pentru pasionatii de fotografie si videografie, iar F64 anunta ca sarbatoreste timp de trei zile. Cea mai mare reducere e de 5. 000 de lei.

Magazinul dedicat gamingului, la 10 ani: cum se pregateste de Black Friday 2015

In lumea comertului electronic exista magazine mari, mici si PC Garage. Nu este lider, dar s-a remarcat prin categoriile de produse dedicate gamingului. Anul acesta, implineste un deceniu si inainte de Black Friday 2015 anunta o campanie speciala.

Black Friday 2015: preturile eMAG au crescut de la o zi la alta

Black Friday 2015 se apropie si toata lumea este entuziasmata de reduceri, dar pe Facebook a inceput sa circule o imagine care arata ca preturile la electrocasnice s-au marit considerabil intr-un interval scurt. Imaginea jos), publicata pe contul unui utilizator care a dorit sa ramana anonim, arata cum preturile unor electrocasnice frigidere, masini de spalat [] Black Friday 2015: preturile eMAG au crescut de la o zi la alta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

UPDATE Black Friday 2015: Ce s-a intamplat cu preturile eMAG inainte de Vinerea Neagra

Black Friday 2015 se apropie si toata lumea este entuziasmata de reduceri, dar pe Facebook a inceput sa circule o imagine care arata ca preturile la electrocasnice s-au marit considerabil intr-un interval scurt. UPDATE:Potrivit reprezentantilor eMAG, produsele incluse in cosul de cumparaturi au facut parte dintr-o promotie speciala care a expirat in data de 11 [] UPDATE Black Friday 2015: Ce s-a intamplat cu preturile eMAG inainte de Vinerea Neagra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un Black Friday (complet) altfel: Sarbatoarea se devalorizeaza - nu mai sunt de ajuns numai reducerile

Sala este plina de afiliati si clienti ai 2Parale. ro, una dintre cele mai mari platforme de afiliere din Romania. Tematica intalnirii cum sa te pregatesti de Black Friday 2015 si ce asteptari sa ai. In sala, pe langa afiliati, se afla si.

Declaratia oficiala eMAG dupa problema preturilor crescute inainte de Black Friday

EMAG a trimis, la cererea Playtech. ro, o declaratie oficiala privind controversa preturilor crescute inainte de Black Friday 2015. Miercuri, pe Facebook, a inceput sa circule o imagine cu o captura de ecran realizata de un utilizator al aplicatiei eMAG care arata o crestere dramatica a preturilor de la o zi la alta, in cazul unor [] Declaratia oficiala eMAG dupa problema preturilor crescute inainte de Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )