Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gabriela Firea: Trei persoane persoane in carantina, dupa primul caz de coronavirus din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Trei persoane persoane in carantina, dupa primul caz de coronavirus din Bucuresti

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anuntat, astazi, ca trei persoane care au intrat in contact cu bucuresteanul care a fost confirmat cu noul coronavirus vor merge in carantina in cladirea pusa la dispozitie de catre PMB. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Cele 6 persoane venite de pe vasul Diamond Princess, care au stat in carantina in Capitala, au plecat acasa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca cei sase romani veniti de pe vasul de croaziera Diamond Princess si plasati in carantina intr-o locatie din Bucuresti au plecat vineri acasa.

Gabriela Firea: Cele sase persoane venite de pe vazul de croaziera din Japonia, care au stat in carantina, au plecat acasa

Gabriela Firea a spus vineri seara ca cele sase persoane venite de pe vasul de croaziera din Japonia, care au fost nevoite sa stea in carantina din cauza coronavirusului in locatia stabilita de Primaria Capitalei, au plecat acasa.

Primul caz de coronavirus confirmat in Bucuresti - un barbat intors din Italia

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat sambata dupa-amiaza in Bucuresti, fiind vorba despre un barbat in varsta de 49 ani, care s-a intors din Italia Roma) in 27 februarie. Este cel de al 12-lea caz de infectie cu noul coronavirus COVID-19) la nivel national. Astazi au fost confirmate alte doua noi cazuri. 03 Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca pana acum au fost identificate 3 persoane cu care barbatul a intrat in cotact si care vor fi transferate la centrul de carantina.

Gabriela Firea cere CSAT dupa recordul de poluare inregistrat in Bucuresti: Nici dupa trei zile nu stim cine este poluatorul!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, cere organizarea unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in cazul poluarii record care a fost inregistrat in weekend, in Bucuresti.

Gabriela Firea, la conducerea PSD: scenariul care il supara pe Dragnea, inaintat de Ciolacu

Dupa plecarea lui Liviu Dragnea dupa gratii, numele Gabrielei Firea a devenit unul dintre cele mai mediatizate din PSD. Din acest motiv, numirea sa definitiva la conducerea partidului nu ar trebui sa vina ca o surpriza. Totul a plecat de la faptul ca Marcel Ciolacu este lider interimar al Partidului Social Democrat. Chiar daca nu .

Gabriela Firea cere CSAT dupa recordul de poluare inregistrat in Bucuresti(VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea cere oerganizarea unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) cu privire la recordul de poluare care a fost inregistrat pe 1 si 2 martie in.

Culise. Gabriela Firea a fost trasa pe linie moarta in PSD. Cum si-a executat Ciolacu rivalii din partid

Ca sa o elimine pe Gabriela Firea din conducerea PSD, Marcel Ciolau le-a interzis liderilor de organizatii sa candideze pentru o functie de vicepresedinte. Daca va pierde si Primaria Capitalei in fata lui Nicusor Dan, Gabriela Firea va ramane doar cu un rol decorativ in partid. Astfel, Ciolacu scapa de principalul rival. Firea ar putea ajunge parlamentar, sustin surse politice pentru Adevarul.

Liderul consilierilor PNL: Gabriela Firea nu a facut nimic pentru a combate poluarea. Este complet depasita

Liderul consilierilor generali liberali la Primaria Capitalei Stelian Bujduveanu a criticat-o joi pe Facebook pe primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuza ca este complet depasita in privinta poluarii din Capitala. Acesta explica ca Firea a elaborat si aprobat Planul Integrat de Calitate a Aerului abia in 2018, acesta fiind in proportie de 95% doar pe hartie.

Gabriela Firea, despre poluarea din Capitala: Vinovatii trebuie sa plateasca

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza ca poluarea a crescut in Bucuresti din cauza CET-urilor, iar ministrul Mediului tine secreta informatia privind poluatorul.

Gabriela Firea: ii cer demisia domnului ministru Costel Alexe pentru minciunile pe care le spune in fiecare zi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sambata, la Antena 3, ca cere demisia ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )