Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul caz de extradare din Romania pentru crime de razboi: un cetatean bosniac si sarb

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul caz de extradare din Romania pentru crime de razboi: un cetatean bosniac si sarb

Un cetatean bosniac si sarb urmarit international pentru crime de razboi va fi extradat din Romania, fiind primul mandat de extradare pentru astfel de infractiuni care va fi pus in aplicare de Politia Romana. continuă pe Wall-Street Ro

Primul caz de extradare din Romania pentru crime de razboi

Un cetatean bosniac si sarb urmarit international pentru crime de razboi va fi extradat din Romania, fiind primul mandat de extradare pentru astfel de infractiuni care va fi pus in aplicare de Politia Romana.

Primul mandat de extradare din Romania, fata de un barbat urmarit international pentru crime de razboi

Politia Romana va pune in aplicare primul mandat de extradare din Romania, fata de un barbat urmarit international pentru crime de razboi, potrivit unui comunicat IGPR.

Premiera in Romania: Un urmarit international pentru crime de razboi va fi extradat joi

Un cetatean bosniac si sarb urmarit international pentru crime de razboi va fi extradat din Romania, fiind primul mandat de extradare pentru astfel de infractiuni care va fi pus in aplicare de Politia Romana, informeaza Mediafax.

Productia de grau din Romania si Franta ar putea fi afectata de temperaturile ridicate din aceasta iarna

Culturile de grau din Romania si Franta sunt intr-un stadiu avansat in urma temperaturilor extrem de ridicate din noiembrie si decembrie, iar un inghet la sfarsitul primaverii ar putea afecta dezvoltarea spicelor, a avertizat Michel Portier, seful firmei de consultanta agricola Agritel, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Cea mai bogata femeie din Romania are cancer

Doina Dinca, fosta sotie a afaceristului Puiu Popoviciu, trece plin clipe teribile. Femeia considerata candva cea mai bogata femeie din Romania sufera de cancer si a fost deja operata, scrie Libertatea. Ieri,.

Un israelian a castigat cel mai mare turneu de poker din Romania

Cel mai mare turneu de poker din Romania, organizat de Winmasters, s-a terminat luni seara cu victoria unui jucator din Israel.

Grozdan Savic, suspectat de crime de razboi in fosta Iugoslavie, a fost extradat din Romania in Bosnia si Hertegovina

Grozdan Savic, suspectat de crime de razboi, a fost extradat joi din Romania in Bosnia si Hertegovina, acesta fiind primul caz de extradare din tara noastra. El era cautat pentru infractiuni comise in razboiul din 1992 - 199 din fosta Iugoslavie, iar de 20 de ani acesta se ascundea in Timisoara.

O cunoscuta prezentatoare tv din Romania a devenit mamica

Marti seara, la ora 22. 28, Ana Maria Gheorghe a adus pe lume primul ei copil. Aflata in Portugalia, acolo unde si-a petrecut ultimele luni de sarcina, prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 a devenit.

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

Business Report: Semne bune anul are. Zona euro incheie 2015 intr-o nota pozitiva; Vrei o casa? Care sunt cele mai accesibile oferte bancare; Unde va fi deschis cel mai mare Mega Image din Romania

Frank Timis cere despagubiri uriase statului african Burkina Faso. Pan African Minerals, o unitate a conglomeratului minier detinut de milionarul. Inca un an de agonie pentru imprumutatii care nu-si mai pot plati ratele. Anul 2015 a fost unul extrem de greu pentru multi dintre cei care.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1901 seconds )