Libnet.ro
UNICEF

00:07

Productia de grau din Romania si Franta ar putea fi afectata de temperaturile ridicate din aceasta iarna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Productia de grau din Romania si Franta ar putea fi afectata de temperaturile ridicate din aceasta iarna

Culturile de grau din Romania si Franta sunt intr-un stadiu avansat in urma temperaturilor extrem de ridicate din noiembrie si decembrie, iar un inghet la sfarsitul primaverii ar putea afecta dezvoltarea spicelor, a avertizat Michel Portier, seful firmei de consultanta agricola Agritel, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Primul caz de extradare din Romania pentru crime de razboi

Un cetatean bosniac si sarb urmarit international pentru crime de razboi va fi extradat din Romania, fiind primul mandat de extradare pentru astfel de infractiuni care va fi pus in aplicare de Politia Romana.

Primul mandat de extradare din Romania, fata de un barbat urmarit international pentru crime de razboi

Politia Romana va pune in aplicare primul mandat de extradare din Romania, fata de un barbat urmarit international pentru crime de razboi, potrivit unui comunicat IGPR.

Primul caz de extradare din Romania pentru crime de razboi: un cetatean bosniac si sarb

Un cetatean bosniac si sarb urmarit international pentru crime de razboi va fi extradat din Romania, fiind primul mandat de extradare pentru astfel de infractiuni care va fi pus in aplicare de Politia Romana.

Cea mai bogata femeie din Romania are cancer

Doina Dinca, fosta sotie a afaceristului Puiu Popoviciu, trece plin clipe teribile. Femeia considerata candva cea mai bogata femeie din Romania sufera de cancer si a fost deja operata, scrie Libertatea. Ieri,.

Un israelian a castigat cel mai mare turneu de poker din Romania

Cel mai mare turneu de poker din Romania, organizat de Winmasters, s-a terminat luni seara cu victoria unui jucator din Israel.

Temperaturile ridicate din noiembrie si decembrie topesc graul din Romania si Franta

Meteorologii ii avertizeaza pe fermierii romani si francezi ca tremperaturile ridicate din aceasta iarna le pot fi fatale culturilor de gau insamantate in toamna.

Constructia aeroportului din Brasov ar putea fi oprita din cauza castorilor

Lucrarile la constructia aeroportului din Brasov ar putea fi oprite din cauza castorilor care, in ultimii ani, si-au facut adaposturi la cativa kilometri de pista viitorului aeroport, astfel ca autoritatile de mediu si organizatiile ecologiste doresc ca zona sa fie declarata arie protejata.

Cazul copiilor luati de langa tatal roman in Norvegia: MAE anunta ca s-a propus autoritatilor de la Oslo ca minorii sa fie preluati de familia tatalui din Romania

MAE anunta ca s-a implicat in cazul romanului casatorit in Norvegia caruia autoritatile i-au luat cei cinci copii prin demersuri pe langa ministere de la Oslo, prin asistenta consulara si prin propunerea ca acesti copii sa fie preluati de familia tatalui, ce se afla in Romania.

Regele condimentelor din Romania da lovitura in Danemarca

Levente Bara, proprietarul Supremia Grup, a anuntat achizitia a doua firme din Danemarca, intr-o miscare care marcheaza o iesire a firmelor romanesti pe piata externa prin preluari ale unor companii din.

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )