Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul copil, sub un an, care a murit de COVID-19 in Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Primul copil, sub un an, care a murit de COVID-19 in Statele Unite

Autoritatile din statul Illinois, Statele Unite, au anuntat despre primul caz in care un copil cu varsta mai mica de un an a murit infectat cu COVID-19. Medicii urmeaza sa stabileasca daca bebelusul avea si alte probleme de sanatate. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: Statele Unite au omologat un test pentru Covid-19 care da rezultate in cateva minute

In Statele Unite a fost aprobat un test care poate depista infectia cu coronavirus in cateva minute, informeaza dpa.

Coronavirus |Statele Unite au omologat un test care da rezultate in cateva minute

In Statele Unite a fost aprobat un test care poate depista infectia cu coronavirus in cateva minute, informeaza Agerpres.

China, data in judecata in Statele Unite din cauza pandemiei de coronavirus. Discutie telefonica intre Xi Jinping si Donald Trump

Doua cabinete de avocatura din Statele Unite au depus o plangere impotriva statului chinez in legatura cu actuala pandemie de coronavirus, cerandu-i sa plateasca pentru pagubele provocate contribuabililor si oamenilor de afaceri americani.

Nicolas Maduro, inculpat de narco-terorism in Statele Unite

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro si mai multi membri ai regimului sau au fost inculpati de narco-terorism in Statele Unite, a anuntat joi secretarul american al Justitiei Bill Barr, relateaza AFP.

Trump nu mai are nevoie de zid: de teama coronavirusului, mai multi mexicani blocheaza un punct de frontiera cu Statele Unite

Mai multi protestatari mexicani au blocat un punct de frontiera cu Statele Unite, de teama ca vecinii lor sa nu le aduca noi cazuri de coronavirus.

Statele Unite cer Arabiei Saudite sa opreasca razboiul preturilor petrolului cu Rusia

Statele Unite au solicitat, miercuri, Arabiei Saudite, lidera de facto a OPEC, sa puna capat razboiului preturilor petrolului cu Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )