Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primul incident in Piata Victoriei: O femeie a venit sa scandeze impotriva protestatarilor din diaspora. Jandarmii au intervenit (VIDEO)

B1 B1,
Primul incident in Piata Victoriei: O femeie a venit sa scandeze impotriva protestatarilor din diaspora. Jandarmii au intervenit (VIDEO)

A aparut si primul incident din Piata Victoriei din timpul marelui miting al diasporei ce are loc vineri. Acesta a pornit dupa ce o femeie a venit zona si a inceput sa isi manifesta nemultumirea ca oamenii. continuă pe B1

Ioana Constantin (PMP): Opriti violentele din Piata Victoriei! Interventia in forta impotriva cetatenilor, o rusine fara margini

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a condamnat interventia in forta a jandarmilor impotriva oamenilor din Piata Victoriei, care protestau pasnic. Constantin a catalogat comportamentul.

Un nou incident in Piata Victoriei: Jandarmii au ridicat un barbat care ar fi lovit manifestantii

Un nou incident la mitingul diasporei din Piata Victoriei! Jandarmii au intervenit si au ridicat din multime un barbat imbracat in costum popular care ar fi lovit cel putin doi dintre protestatari, scrie.

Incident in Piata Victoriei la mitingul diasporei: Doua persoane au fost ridicate de jandarmi. 400 de pesoane s-au adunat in Piata Victoriei

Zeci de persoane au ajuns deja in Piata Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autoritatile au anuntat de diminata ca se fac controale pirotehnice preventive la masinile parcate in zona, pentru a fi.

Peste 80.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza Justitie, nu coruptie! si Romania, trezeste-te!. Jandarmeria: in Piata au venit membrii galeriilor (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Peste 80. 000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Multimea este masata in piata si pe bulevardele Lascar Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff siIancu de Hunedoara. Numarul total al.

Reactii politice privind mitingul din Piata Victoriei. Ciolos: Nu voi fi vazut in piata diseara, dar sunt impreuna cu voi. Reactia PSD

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca mesajele transmise de PSD impotriva diasporei au devenit tot mai agresive si afiseaza un dispret total fata de cei care muncesc cinstit. Pe de alta parte, liderul PMP cere ca mitingul din Piata Victoriei sa nu fie confiscat de politicieni. La randul sau, Dacian Ciolos, liderul Miscarii Romania impreuna, a anuntat ca nu va merge in Piata Victoriei, dar ramane alaturi de manifestanti.

Miting al diasporei in Piata Victoriei

Mii de romani care lucreaza peste hotare sunt asteptati, astazi, in Piata Victoriei, la primul miting organizat in tara de reprezentantii diasporei. Protestul a fost initiat pe retelele de socializare in urma cu trei luni, iar la el s-au raliat foarte multi dintre romanii care traiesc si muncesc in Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Irlanda si Franta. Coloane de zeci de masini cu steaguri tricolore au intrat in tara in ultimele doua zile pe la vamile de la granita cu Ungaria si toti cei aflati in autoturisme au declarat ca vor fi prezenti, astazi, la mitingul din fata guvernului pentru ca este nevoie de o schimbare. De exemplu, luni, reprezentantii Politiei de Frontiera Arad au declarat ca aproximativ 121. 000 de persoane au tranzitat cel mai mare punct de control de la granita cu Ungaria, Nadlac II, dintre care peste 70. 000 au fost pe sensul de intrare in Romania. Prin punctele de frontiera au trecut, miercuri, peste 221. 700 de persoane, atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire din tara, si aproximativ 53. 000 de mijloace de transport, potrivit site-ului Politiei de Frontiera.

Reactii politice privind mitingul din Piata Victoriei. Tomac: Protestul nu trebuie confiscat de partide sau politicieni

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca mesajele transmise de PSD impotriva diasporei au devenit tot mai agresive si afiseaza un dispret total fata de cei care muncesc cinstit. Pe de alta parte, liderul PMP cere ca mitingul din Piata Victoriei sa nu fie confiscat de politicieni.

VIDEO Dan Barna, de la mitingul din Piata Victoriei: Este un abuz incredibil cand un stat decide sa-si gazeze propriii cetateni

Presedintele USR, Dan Barna, care participa la mitingul din Piata Victoriei pentru a strange semnaturi pentru campania Fara penali in functii publice, spune ca Jandarmeria a fost gazele lacrimogene la fiecare jumatate de ora, desi in piata este o atmosfera linistita si normala, nu este nimeni violent sau agresiv. Dan Barna sustine ca jandarmii sunt cei care incita manifestantii si vor sa distruga protestul pasnic al romanilor din diaspora.

PROTEST iN PIATA VICTORIEI. Lume REFUGIATA in scari de bloc, COPIII PLANG in bratele parintilor (FOTO)

Peste 70 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incidentelor din Piata Victoriei. Jandarmii au folosit de mai multe ori gazelacrimogene si chiar au adus un tun cu apa. Jandarmeria a anuntat.

Mitingul Diasporei: Peste 200 de persoane in Piata Victoriei

Peste 200 de persoane se afla deja in Piata Victoriei, la aceasta ora, pentru mitingul diasporei, programat sa inceapa la ora 17. 00, primele masini cu protestatari sosind inca din timpul noptii. Oamenii, veniti din stainatate, dar si din alte judete, scandeaza Demisia si Penalii. La aceasta ora, cateva zeci de romani veniti din strainatate s-au strans si in fata Teatrului National, urmand sa plece in mars catre Piata Victoriei, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )