Libnet.ro
UNICEF

00:07

PROTEST iN PIATA VICTORIEI. Lume REFUGIATA in scari de bloc, COPIII PLANG in bratele parintilor (FOTO)

B1 B1,
PROTEST iN PIATA VICTORIEI. Lume REFUGIATA in scari de bloc, COPIII PLANG in bratele parintilor (FOTO)

Peste 70 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incidentelor din Piata Victoriei. Jandarmii au folosit de mai multe ori gazelacrimogene si chiar au adus un tun cu apa. Jandarmeria a anuntat. continuă pe B1

PROTEST DIASPORA. Apelul Jandarmeriei pentru oamenii aflati in Piata Victoriei: Nu veniti cu copiii!

Pana acum, 50 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, in urma incidentelor din Piata Victoriei, unde are loc un protest cu cateva mii de participanti. Jandarmeria Romana a facut un apel.

Protest MANELIZAT la Piata Victoriei: Se arunca cu BANI in jandarmi si se scandeaza Jandarmeria apara hotia (FOTO)

Tensiuni in Piata Victoriei intre manifestanti si jandarmi. Oamenii ii acuza ca apara hotii si se gandesc doar la salariu. Protestatarii au aruncat cu bani inspre jandarmi si au strigat Jandarmeria.

UPDATE: Protest 10 august. Romani din toate colturile lumii s-au adunat in Piata Victoriei, pentru a-si lua tara inapoi

Zeci de persoane s-au adunat inca de dimineata in Piata Victoriei, pregatiti cu tricouri cu mesaje precum Nu mai vrem penali si Diaspora vine acasa, cu afise, pancarte, steaguri si chiar stickere. Acestia sunt pregatiti sa.

Protest 10 august. Politistii vor controla masinile parcate in zona Piata Victoriei

Politia Capitalei a anuntat vineri dimineata ca a cerut IGPR efectuarea unui control pirotehnic preventiv al masinilor parcate in zona Piata Victoriei de catre participantii la mitingului diasporei, programat pentru ora 17. 00, scrie Digi24 .

Jandarmeria, apel catre parinti: Nu aduceti copiii in Piata Victoriei

Jandarmeria Romana face apel catre protestatarii din Piata Victoriei sa se delimiteze de grupurile care provoaca violente, iar cei care vor sa vina la manifestatie sunt indemnati sa nu fie insotiti de copii. De asemenea, Jandarmeria spune ca respecta in egala masura dreptul celor care nu vor sa protesteze si anunta ca nu va ezita sa restabileasca linistea ori de cate ori aceasta este tulburata.

IMAGINEA ZILEI: Selfie cu scutierii la protestul din Piata Victoriei! (FOTO)

La protest se merge si pentru a-ti face selfie!Dovada sta aceasta tanara cu ochi alunecosi siinima tricolora, care s-a imortalizat alaturi de scutieri, vineri, la protestul din Piata Victoriei.

PROTEST DIASPORA. Traficul in Piata Victoriei a fost oprit. Jandarmii au blocat accesul catre Guvern

Zeci de persoane au ajuns deja in Piata Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autoritatile au anuntat de diminata ca se fac controale pirotehnice preventive la masinile parcate in zona, pentru a fi.

VIDEO Dan Barna, de la mitingul din Piata Victoriei: Este un abuz incredibil cand un stat decide sa-si gazeze propriii cetateni

Presedintele USR, Dan Barna, care participa la mitingul din Piata Victoriei pentru a strange semnaturi pentru campania Fara penali in functii publice, spune ca Jandarmeria a fost gazele lacrimogene la fiecare jumatate de ora, desi in piata este o atmosfera linistita si normala, nu este nimeni violent sau agresiv. Dan Barna sustine ca jandarmii sunt cei care incita manifestantii si vor sa distruga protestul pasnic al romanilor din diaspora.

Peste 80.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza Justitie, nu coruptie! si Romania, trezeste-te!. Jandarmeria: in Piata au venit membrii galeriilor (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Peste 80. 000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Multimea este masata in piata si pe bulevardele Lascar Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff siIancu de Hunedoara. Numarul total al.

Incident in Piata Victoriei la mitingul diasporei: Doua persoane au fost ridicate de jandarmi. 400 de pesoane s-au adunat in Piata Victoriei

Zeci de persoane au ajuns deja in Piata Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autoritatile au anuntat de diminata ca se fac controale pirotehnice preventive la masinile parcate in zona, pentru a fi.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )